Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Kurum Ziyaretleri Devam Ediyor

 Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti, 2024 yılına hızlı bir başlangıç yaparak şehirdeki kamu hizmetlerini daha yakından incelemek üzere kurum ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Giresun'da “Seracılığın Yaygınlaştırılması Projesi" Uygulamaya Geçiyor

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan ve Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından finanse edilen “Seracılığın Yaygınlaştırılması Projesi" uygulamaya geçiyor.

Millet Bahçesi’nin Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle projelendirilen ve yapımı devam eden Millet Bahçesi Projesi’nde kaba inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

2023 Yılında Bine Yakın Çiftin Nikahı Kıyıldı

Giresun Belediyesi, geride bıraktığımız 2023 yılında da evlenme heyecanı yaşayan çiftlerin işlemlerini gerçekleştirdi.

Şehir Genelinde Üst Yapı Çalışmaları

Daha önce birçok noktada sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Giresun Belediyesi şimdi de Nizamiye Mahallesi Mumcular Sokak, Seldeğirmeni Mahallesi Kabacakuz Sokak ve Gedikkaya Mahallesi Gedikkaya Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

Giresun İl Jandarma Komutanlığınca "Uyuşturucu ile Mücadele" kapsamında 22 Aralık 2023 günü, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından başlatılan planlı faaliyet sonucunda:

Silah İmal ve Kaçakçılığı Operasyonu

Giresun İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde silah imali ve kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik KOM Şube Müdürlüğü, JASAT ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, 18 Aralık 2023 günü Bulancak ilçesinde icra edilen operasyon sonucunda silah imal ve kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda:

ÇORUH EDAŞ GİRESUN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Giresun’da tüketici memnuniyeti odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 25 milyon liralık yatırımla Espiye ilçesinin tamamına enerji sağlayacak yer altı kablolu iki ilave ana hat tesis edilirken, 2023 yılının ilk 11 ayında Giresun ilinde toplam 320 milyon TL’lik yatırıma imza atıldı.

Ak Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz'dan Ulaşım Bakanına Teşekkür

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Ordu Giresun Havalimanı’ndaki gelişimi sürekli olarak takip ettiklerini belirterek, Türk Hava Yolları’nın yeni frekans uçuşlarının bölgeye artı değer katacağını kaydetti.

Başkan Emür,  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmaları inceledi.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, ilçede devam eden işleri takip ederek bilgi aldı.

Belediye personellerinden Emür’e tam destek

Keşap Belediyesi personellerinden Belediye Başkanı Mehmet Emür’e tam destek.

Önleyici Kolluk Devriyesi Uyuşturucu Madde Yakaladı

 Görele İlçe Jandarma Komutanlığı ve Motosikletli Asayiş Timi ekipleri ile müşterek icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında şüpheli hareketlerde bulunan şahıslar (2) üzerinde yapılan aramalarda:

Espiye İlçesini Ziyaret ve İncelemeler

  Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Espiye ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Giresun'da Yeşil Alan ve Parklar Hızla Artıyor

Giresun Belediyesi şehir genelinde vatandaşların daha kaliteli vakit geçirebileceği çocukların ise keyifle vakit geçirebileceği yeni yaşam alanları ve park sayısını artırmak için yürüttüğü çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

Toplam 11145 haber.