Spor

Spor Haberleri

Semt Sahaları Yapımı Devam Ediyor

Giresun Belediyesi, gençlerin spora teşvik edilmesi, sportif becerilerini keşfetmelerine katkıda bulunmak için yeni alanlar kazandırmak adına spor alanlarının çoğaltılması, gençlere yeni sportif alanlar kazandırılması ve spor becerileri ile alışkanlıklarının artırılmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Giresunspor'dan Tahta Açıklaması

Giresunspor Yönetim Kurulu olarak yaklaşık 3 ay boyunca yoğun bir çaba ve Giresunspor taraftarının desteği ile yürüttüğümüz, toplamda 136 Milyon TL olan borcun 132 Milyon TL'si yabancı oyunculara, 4 Milyon TL'si ise yerli oyunculara olmak üzere transfere engel durumdaki dosyaların

Giresunspor'dan Transfer İle İlgili Açıklama

Giresunspor Kulübü, transfer tahtası ile ilgili açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada,"Transfer tahtamızın açılması amacıyla yürütmüş olduğumuz çalışmalar neticesinde kulübümüz için kritik bir sürece girmiş bulunmaktayız.

Çotanak Spor Kompleksinde İncelemeler

 Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun'un spor altyapısının gelişimine katkı sağlayan Çotanak Spor Kompleksi ve Sporcu Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Emür, Keşap Belediyespor'u Ziyaret Etti

 Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek oyunculara destek verdi. 

2.Karagöl Zirve Turu Bisiklet Festivalinde Geri Sayım Başladı

Giresun Bisiklet İl Temsilcisi Metin Malkoç, Bulancak Bisiklet Topluluğu Üyeleri Zafer Çamaltı ve Tanju Çatal, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Ergün' ü ziyaret etti. 

Başkanı Yamak: "İstanbul ve Bursa temsilcilerimize yeni görevlerinde başarılar diliyoruz"

Giresunspor Kulübü, İstanbul Temsilciliğine Serkan Cihan ve Bursa Temsilciliğine ise Üzeyir Aktaş'ın getirildiğini duyurdu. 

Ekiz; "Birlikteliğin Getirdiği Başarıya Hep Birlikte Şahit Olacağız"

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, "Giresunspor'umuzun geleceği için belirlediğimiz program dahilinde ilerleyişimizi sürdürüyoruz." dedi.

Giresun’da Offroad Heyecanı Yaşandı

Giresun Offroad Spor Kulübü (GİROFF) tarafından 2023 Karadeniz Offroad Kupası ikinci ayağı, 15-16 Temmuz tarihlerinde Şebinkarahisar Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirildi.

Görelenin Sultanlarının Rakibi Hırvatistan Ekibi Oldu

İlk kez Avrupa Kupalarına katılacak olan Kadınlar Hentbol Türkiye Süper Ligi'nde mücadele eden Görele Belediyesi Spor Kulübü, Hırvatistan'ın ZRK Dugo Selo 55 takımıyla eşleşti. 

Başkan Yamak Destek Ziyaretlerine Devam Ediyor

Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid R. Yamak,  HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’nu ziyaret etti.

Aksu Mahallesi’nde Semt Sahası Projesi Açılışı Yapıldı

semt sahası projesi ile Aksu Mahallesi’ne gençler ve çocuklar için yeni bir sosyal donatı alanı oluşturuldu.

Vali Ünlü’den A Milli Kadın Hentbol Takımına Ziyaret

Vali Enver Ünlü, 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu maçı hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Hentbol Takımı’nı ziyaret etti.

Giresunspor Başkanı Yamak ve Yönetim Kurulundan Ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, makamında Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un yeni Başkanı Nahid Ramazan Yamak, yönetim kurulu, teknik direktör Hakan Keleş ve takım kaptanı Onurcan Piri’yi ağırladı.

Giresunspor'da Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Kararı

 Giresunspor'da Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Kararı alındı.   Giresunspor kulübünden yapılan açıklama şu şekilde: “Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu aşağıdaki gündemle üyelik ödentileri yapılarak genel kurula katılım hakkı kazanan üyeler ile 18 Şubat 2023 Cumartesi saat 13.00‘de Aksu Mah. Mehmet İzmen Cad. Çotanak Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu'nda yapılacaktır.

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Genel Kurul Yaptı

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü genel kurul yaptı. 7405 sayılı spor kulüpleri yasasına uyum sağlamak için zorunlu olarak uygulanması gereken tüzük tadilatı için yapılan genel kurul sonucunda gerekli değişiklikler gerçekleştirildi.

Vali Ünlü, TMOK Heyetini Kabul Etti

Vali Enver Ünlü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun’u kabul etti.

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı Gerçekleştirildi

Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, 5 Ocak Perşembe günü amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım programına katıldı.

Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Giresun Belediyesi tarafından bir süre önce vefat eden şehrimizin sevilen isimlerinden Hüsrev Demir anısına düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Toplam 783 haber.