Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Başkan Emür,  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmaları inceledi.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, ilçede devam eden işleri takip ederek bilgi aldı.

Belediye personellerinden Emür’e tam destek

Keşap Belediyesi personellerinden Belediye Başkanı Mehmet Emür’e tam destek.

Önleyici Kolluk Devriyesi Uyuşturucu Madde Yakaladı

 Görele İlçe Jandarma Komutanlığı ve Motosikletli Asayiş Timi ekipleri ile müşterek icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında şüpheli hareketlerde bulunan şahıslar (2) üzerinde yapılan aramalarda:

Espiye İlçesini Ziyaret ve İncelemeler

  Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Espiye ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Giresun'da Yeşil Alan ve Parklar Hızla Artıyor

Giresun Belediyesi şehir genelinde vatandaşların daha kaliteli vakit geçirebileceği çocukların ise keyifle vakit geçirebileceği yeni yaşam alanları ve park sayısını artırmak için yürüttüğü çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Emür Düğün Evi Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür hemşehrilerinin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor. 

TEDAŞ VE ÇORUH EDAŞ ARASINDA “DİJİTAL ATÖLYE” İŞ BİRLİĞİ

 Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), saha çalışanları için teknik eğitimlerin dijitalleştirilmesi konusunda iş birliği yapıldı. TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi kapsamında “Eğitim Seti İş Birliği” Anlaşması imzalandı. Anlaşma ile saha çalışanlarına verilen teknik eğitimlerin etkinliğinin ve verimliğinin artırılması hedeflenmiştir.

Sahil Şeridinde Temizlik

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ot biçme ekipleri, sahil karayolu kenarlarında ve refüjlerde bulunan yabani otları temizliyor.

Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım’da Saygı ve Özlemle Anıldı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü münasebetiyle anma programı düzenlendi.

Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan çalışmada; Bulancak ve Piraziz ilçelerinde 10 adreste eş zamanlı operasyon yapıldı.

Şehit Öner’in Ailesine Ziyaret

 Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, vatan için canlarını feda eden kahraman Şehitlerimizin ailelerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Park ve Bahçe Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Giresun Belediyesi, vatandaşların keyifli vakit geçirdiği bölgelerin bakım ve düzenlemelerini titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

Jeoradar Giresun'un Alt Yapısını Röntgenliyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatları doğrultusunda, şehrimizde hayata geçirilen jeoradar sistemi, belediyecilik hizmetlerini daha kaliteli ve sorunsuz hale getirmek amacıyla yer altının detaylı röntgenini çekmeye devam ediyor.

Başkan Şenlikoğlu'nun Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda: “Millet olmak, tek ses ve tek yürek olmak demektir” dedi.

Operasyonda Malzemeler Ele Geçirildi

Giresun ili Espiye ilçesi kırsalında, 23 Ekim 2023 günü icra edilen Şehit J.Er Reşat Avcı 2023/143 operasyonunda, sözde Karadeniz Açılım Grubunca 2014-2016 yılları arasında kullanıldığı değerlendirilen malzemeler:

Özgürlük Yolu Projesi'nde Sona Geliniyor

Giresun Belediyesi, şehrin kimliğine saygı gösteren ve tarihi ile kültürel değerlerini vurgulayan projeleriyle Giresun’a değer katmaya devam ediyor.

Mevsimlik Çiçek Dikimi Devam Ediyor

Giresun Belediyesi yeşil alan, refüj, kavşak ve parklarda mevsimlik çiçek dikimine başladı.

Toplam 11093 haber.