ÇORUH EDAŞ GİRESUN'DA ALTYAPI YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Giresun'da tüketici memnuniyeti odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 25 milyon liralık yatırımla Espiye ilçesinin tamamına enerji sağlayacak yer altı kablolu iki ilave ana hat tesis edilirken, 2023 yılının ilk 11 ayında Giresun ilinde toplam 320 milyon TL'lik yatırıma imza atıldı.

PAYLAŞ

 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Giresun’daki yatırımlarına kesintisiz olarak devam ederken; Espiye ilçesinde artan enerji ihtiyaçlarını karşılamak ve alternatif ring hatları oluşturmak amacıyla önemli bir çalışmaya imza attı. Hizmet bölgesinde yer alan tüm şehirlerde kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sağlamak adına yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çoruh EDAŞ, Giresun’da da ilave dağıtım merkezleri ve yer altı yüksek gerilim kabloları ile Espiye ilçesinin kullanımına iki ana hat daha tesis eden yeni bir yatırıma imza attı.

 

Çalışmalar kapsamında Adabük Mahallesi bölgesine iki ve Hacıköy bölgesine iki ilave dağıtım merkezi olmak üzere, yaklaşık 36 kilometre yer altı yüksek gerilim kablosu tesis edildi. İlçede kesintisiz enerji sağlamak için yapılan çalışmalar kapsamında toplamda 25 milyon TL tutarında yatırım harcaması gerçekleştirilirken, 2023 yılının ilk 11 ayında Giresun ilinde toplam 320 milyon TL’lik yatırım çalışmasına ulaşılmış oldu.

 

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Giresun genelinde enerji odaklı çalışmalarımıza kesintisiz olarak devam ediyoruz. Bölgelerimizde artan yapılaşmaların getirdiği enerji ihtiyacına karşılık, önümüzdeki dönemde de yatırımlarımıza devam edeceğiz” ifadesine yer verild

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN