Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Emür Muhtarlar Toplantısına Katıldı

Keşap Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi’nde yapılan muhtarlar toplantısına, Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas ve Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, muhtarların talep ve isteklerini dinledi.                              

Tolga Erener'den Keşap Ziyareti

Ak Parti Giresun milletvekili aday adayı Tolga Erener, Keşap ilçemizde esnaf ve halkımızı ziyaret ettik. Sıcak ve samimi ilgileri için Keşap halkımıza çok teşekkür ederim. açıklamasında bulundu.

Kerim Aksu Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Giresun eski Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’un sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında ve millet ittifakının iktidarında Giresun’u yeniden ayağa kaldırmak için milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti.

Başkan Şahin'den Başkan Emür’e Teşekkür Ziyareti

Keşap Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Evren Şahin Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ü ziyaret etti.

Yılmaz, Başkan Emür’ü Ziyaret Etti

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Keşap'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ü, teşkilatı, esnafı ve öğretmenler günü hasebiyle de okul ziyaretinde bulundu.

Başer: Ne Yükleniciye Hakediş Yapıldı Ne de Hurdalar Verildi

Başkan Başer, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun vaatlerinden biri olan, 24 bin 160 metrekarelik bir alana projelendirilen ve Giresun’a yapılmış en modern ve en kapsamlı sosyal donatı alanı olan proje içeriğinde koşu yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, açık otopark, peyzaj donatı alanları, yaya yürüyüş yolları ve tematik bahçeler yer alan projenin şehre renk katacağını ifade etti.

Başkan Çetin: “Atatürk Hedeflere Ulaşmasını Bilen Liderdi”

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü münasebeti ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Abdulkadir Eroğlu'dan 10 Kasım Mesajı

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84.'üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başer: Giresun Belediyesi’nden Siyasi Bir Malzeme Çıkmaz

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, muhtarlar üzerinden yapılan ucuz siyasetin çok yersiz ve anlamsız olduğunu ifade etti.

Emür Ankara'da Görüşmelerine Devam Ediyor

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ilçe için Ankara’da yoğun şekilde görüşmelerine devam ediyor.  

Tığlı, Soğukpınar-Ericek Yolunu Gündeme Taşıdı

TBMM Genel Kurulunda söz alan Tığlı, Soğukpınar-Ericek yolunu gündeme taşıdı

Başkan Emür Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Necati Tığlı, Batlama Grup Karayolu TBMM Gündemine Taşıdı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Batlama Grup Karayolu TBMM Gündemine Taşıdı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Ziyarette Giresun’da bugüne kadar belediye tarafından yapılan projeler ve gelecekte yapılması planlanan projeler ile alakalı verimli sohbetler gerçekleştirildi.

Toplam 606 haber.