Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

İl Encümen Toplantısı Yapıldı

Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında İl Encümen Toplantısı gerçekleştirildi. Giresun İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda 24 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleştirilen toplantıda, ana gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Köse Açıklamalarda Bulundu

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, düzenlediği ilk basın toplantısında belediyenin mali tablosuyla ilgili gündeme oturacak açıklamalarda bulundu.

Başkan Arışan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Keşap Belediye Başkanı  Tuncay Muhammet  Arışan  Çeşitli bölgelerde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ,Yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Sıbıç: Önceliğimiz Sağlıklı İçme Suyu

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, seçim döneminde verdiği en önemli sözün, Bulancak’ı Sağlıklı İçme Suyuna kavuşturma konusu olduğunu hatırlatarak, “İçme suyu sistemimizi iyileştirecek çalışmaları en hızlı şekilde başlatacağız” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Giresun’da Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da da coşkuyla kutlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104’üncü yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri saat 09.30’da Giresun Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

Belediyenin 23 Nisan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçecek

Giresun Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için bir dizi etkinlik programı düzenliyor.

Kerim Aksu Fuat Köse’yi Ziyaret Etti

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Fuat Köse’yi tebrik eden ve başarı dileklerini ileten Kerim Aksu, Köse’nin başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirterek her zaman destekçisi olacağını söyledi.

Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

 Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda 19 Nisan Cuma günü Vali Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilgili Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün ve diğer yetkililer katıldı.

Yağma Olayında Failler Yakalandı

 Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak ilçesinde meydana gelen kuyumcu soygunu olayının ardından mağdur olan kuyumcu esnafını ve gasp edilen taksiciyi ziyaret etti. Olayın yaşandığı 18 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaretlerde Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us da yer aldı.

Su Ürünleri Genel Av Yasakları 15 Nisan'da Başladı

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Balık popülasyonu kaynaklarımızdan ekonomik olarak yararlanmak, üretimi artırmak ve stoklarımızı korumak için, 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununa göre çıkarılan 5/1 Numaralı Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ çerçevesinde denizlerimizde genel av yasaklarının 15 Nisan 2024 tarihinde başlaması nedeniyle;

Turizm Haftası’nda Vali Serdengeçti’ye Ziyaret

 Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Turizm Haftası münasebetiyle 15 Nisan Pazartesi günü Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Bulancak Belediyesi’nde Görev Değişimleri Yapıldı

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 15 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Bulancak Belediyesi Müdür ve Personelleri ile ilgili yeni atama ve görevlendirmelerde bulundu.

Başkan Köse Teşekkür Ziyaretlerine Sanayi Sitesinden Başladı

Yerel seçimlerden büyük zaferle çıkarak Giresun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Fuat Köse teşekkür ziyaretlerine yıllarını geçirdiği ve en büyük destekçisi olan Sanayi Sitesi’nden başladı.

İnşaat Mühendisi Emrah Altıyaprak 'ın Ramazan Bayramı Mesajı

İyi bir insan olabilmenin idrakiyle geçirdiğimiz Ramazan ayının şu son gününde, Rabbim oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin. Ramazan bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Toplam 11145 haber.