Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Tirebolu’da Afet Şehitleri Dualarla Anıldı

Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan ve birçok bölgeyi etkileyen sel afetinde hayatını kaybeden Şehitlerimiz için anma programı düzenlendi.

Vali Serdengeçti Başkanlığında İlk Kaymakamlar Toplantısı Gerçekleştirildi

 Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, başkanlığında Vali Yardımcıları ve Kaymakamların katılımıyla ilk toplantı gerçekleştirildi.

Doğa ve Çevre Dostu Projenin Yapımı Devam Ediyor

Gedikkaya Mahallesi Atatürk Bulvarı Sanayi Sitesi karşısında bulunan alana uygulanan Doğu Park Galericiler Sitesi projesinde çalışmalar hummalı şekilde sürüyor.

Ağaç Budama Çalışmaları Sürüyor

Giresun Belediyesi her yıl düzenli olarak yürütülen mevsimlik bakım ve budama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Usta: Teşvik ve Destekler Artırılmalı

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, Giresun’da istihdamın daha da artması için gerekli desteklerin ve teşviklerin sağlanmasını ifade etti.

Fındık Hasadı Coşkusu Giresun'da Başladı

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte başlayan fındık hasadı öncesi, Giresun Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Fındık Hasat Şenliği gerçekleştirildi.

Valiler Kararnamesi Yayımlandı

 Vali Enver Ünlü Manisa Valiliğine atanırken yerine İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Mehmet Fatih Serdengeçti atandı.

Bakan Yumaklı, Giresun’da Bir Dizi Ziyaret ve Program Gerçekleştirdi

Tarım ve Orman Bakanı  İbrahim Yumaklı, Giresun ve Ordu’da bir dizi ziyaret ve program gerçekleştirdi.

Giresun'da Kök Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi

Giresun İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu Madde Ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde;

Piraziz’de Bir Dizi Ziyaret ve İnceleme

  Vali Enver Ünlü, Piraziz ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Vali Ünlü,   Piraziz ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretin ilk bölümünde  Piraziz Kaymakamlığını ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Kezban Yerlikaya’dan brifing aldı.

Fiskobirlik Güneş Enerjisi Santrali Kuruyor

FİSKOBİRLİK Giresun’da dev bir Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuruyor. FİSKOBİRLİK proje ile hem kendi tesislerinde kullanmış olduğu elektriği kendi üretmek, hem elde edilecek olan gelirle yeni finansman kaynakları oluşturmayı hedefliyor.

Kuzalan Tabiat Parkı ve Göksu Travertenlerinde İnceleme

Vali Enver Ünlü, Dereli İlçesi Alancık Köyü sınırları içerisindeki Kuzalan Tabiat Parkı ile Pınarlar Köyü sınırları içerisinde bulunan Göksu Travertenlerinde incelemelerde bulundu.

Vali Ünlü, Orman Yangınları Konusunda Gerekli Önlemlerin Alınmasını İstedi!

Vali Enver Ünlü, 27 Temmuz Perşembe günü Giresun Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek Bölge Müdürü Ahmet Ulukan’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Karan Fındık Taban Fiyatı Açıklanmalı

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, “2023 yılı fındık hasadına artık sayılı günler kaldı.

Başkan Emür Çalışmaları Yerinde İnceledi

Keşap Belediyesi ilçenin farklı yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Emür çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

Giresun İli İİMEK 3. Olağan Toplantısı Yapıldı

Giresun İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) Toplantısı, Valilik Konferans Salonunda, Vali Yardımcısı Vekili Nurullah Cemil Erciyas başkanlığında yapıldı.

Belediye Market Projesi Hayata Geçiyor

Giresun Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla daha önce gerçekleştirilmemiş projelerine bir yenisini daha ekleyerek, GİR-MAR Belediye Market projesini hayata geçiriyor.

Park Bahçe Ekiplerinin Yaz Temizliği Devam Ediyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında artış gösteren yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyor.

Toplam 11140 haber.