Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Piraziz'de Yeni Dönemin ilk Meclis Toplantısı

Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, Yeni dönemin ilk meclis toplantısı olan  2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni dönemde görev alan, birlikte İlçemize hizmet etme imkanı bulduğumuz tüm Meclis Üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. açıklamasında bulundu...

Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Giresun Belediye Meclisi 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilk toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Fuat Köse başkanlığında gerçekleştirilen toplantı meclis üyelerinin kendisini tanıtımı ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, gündemde yer alan maddeler görüşüldü.

Başkan Fuat Köse'nin Ramazan Bayramı Mesajı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Köse mesajında, hoşgörü ayı Ramazanın ardından, birlik ve beraberliğe vesile olan Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Vali Serdengeçti, Bayramın Birinci Günü Valilikte Bayramlaşacak!

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, kamu görevlileri ve vatandaşlarla Ramazan Bayramı’nın birinci günü Giresun Valiliğinde bayramlaşacak.

Giresun için Birliktelik Çağrısı

Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra, bir yandan ziyaretçilerini kabul eden bir yandan da çalışmalarını sürdüren Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Batlama Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin iftar yemeği davetine katıldı.

Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Giresun ili Bulancak ilçesinde silah kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde;

Ramazan Bayramı Tedbirleri Görüşüldü

  Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde il genelinde alınacak tedbirleri ele almak amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Başkan Köse’ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

31 Mart yerel seçimleri sonrası mazbatasını alarak görevine başlayan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’ye yapılan tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor.

Başkan Arışan'a Ziyaret

Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan, Ziyaretimize gelen Ak Parti Giresun Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Nazım Elmas, Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. açıklamasında bulundu…

Piraziz'de Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Giresun ili Piraziz ilçesinde silah kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde; Piraziz-Güneyköy köyünde “Silah İmal ve Ticareti” suçunun işlendiği bilgi edinilmesi üzerine,

Vali Serdengeçti, Emniyet Müdürü ve Personellerini Kabul Etti

  Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Polis Haftası ve 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179'uncu yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı ve beraberindeki emniyet mensuplarını kabul etti.

Yangında Hayatını Kaybeden Baba ve Oğul Toprağa Verildi

 Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki bir eğlence merkezinin tadilatı sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden Yılmaz Kıhrı ile oğlu Akın Kıhrı’nın cenaze namazına katıldı.

Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız görevine başladı

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrası Ak Parti'den  Piraziz Belediye Başkanı olarak seçilen Mahmut Esat Ayyıldız  görevine başladı.

Toplam 11145 haber.