Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Başkan Emür Çalışmaları Yerinde İnceledi

Keşap Belediyesi ilçenin farklı yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Emür çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

Giresun İli İİMEK 3. Olağan Toplantısı Yapıldı

Giresun İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) Toplantısı, Valilik Konferans Salonunda, Vali Yardımcısı Vekili Nurullah Cemil Erciyas başkanlığında yapıldı.

Belediye Market Projesi Hayata Geçiyor

Giresun Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla daha önce gerçekleştirilmemiş projelerine bir yenisini daha ekleyerek, GİR-MAR Belediye Market projesini hayata geçiriyor.

Park Bahçe Ekiplerinin Yaz Temizliği Devam Ediyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında artış gösteren yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyor.

Özgürlük Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

Daha güzel bir şehir ve daha konforlu bir yaşam için çalışan Giresun Belediyesi’nin hayata geçirdiği Özgürlük Yolu Yenileme ve Çevre Düzenleme Projesi’nin yapım çalışmaları devam ediyor.

PLAJLAR BÖLGESİ EGE VE AKDENİZ SAHİLLERİNİ ARATMIYOR

Giresun Belediyesi tarafından Giresun’a kazandırılan ve yerel seçimler öncesinde ‘Vizyon 2028’ projeleri arasında yer alan ‘Plajlar Bölgesi 1. Etap Projesi’nin şehre pozitif bir hava kattığını belirten AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, “Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte ortaya çıkan görüntü sanki Antalya’da, Bodrum’da ya da Dalaman’daymış gibi his veriyor. Bu çalışmaların hepsini vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirmesi için yapıyoruz” dedi

Başkan Emür Vatandaşlarla İç İçe

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür hemşehrilerinin  mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.  Başkan Emür düğün evi ziyaretleri gerçekleştirdi.

Duvarlar Giresun Manzaralarıyla Süsleniyor

Daha önce parke döşeme, kuşak ve Giresun temalı resimlerin yapıldığı viyadük altları, şimdi de duvarlar Giresun manzaralarıyla süsleniyor.

Hastane ve Stadyuma Ulaşım Kolaylığı

Giresun’un doğu yakasında hızla büyüyen ve gelişen Eğitim Araştırma Hastanesi ile Çotanak Stadyumu’nun olduğu bölge ile Dereli yoluna bağlantı sağlayacak köprünün yapımı tamamlandı.

Kale'de Çalışmalar Devam Ediyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla birlikte yoğun bir bakım ve güzelleştirme programı uygulanarak yerli yabancı ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanan Giresun Kalesi bölgesindeki çalışmalar kesintisiz devam ediyor.

Bakan Uraloğlu, Giresun’da Bir Dizi Ziyaret ve İnceleme Gerçekleştirdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Abdulkadir Uraloğlu, Giresun’da aşırı sağanak yağışların neden olduğu sel ve heyelanların ardından bölgede incelemelerde bulundu.

Başkan Ali Kara: Gelecek Yatırımları Elimizin Tersiyle İtmeyelim

ALTIN POST Turizm Şirketi ve Gazeteciler Derneği Giresun Adası' na tanıtım turu düzenledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Giresun’a Geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, aşırı sağanak yağışların neden olduğu sel ve heyelanların ardından bölgede incelemelerde bulunmak üzere Giresun’a geldi.

Yeşil Alanlarda Çalışmalar Sürdürülüyor

Giresun Belediyesi yaz aylarının vazgeçilmez mekanları olan park ve yeşil alanlarda çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Giresun Merkez İlçe Yönetiminden Ankara Ziyareti

Ak Parti Giresun Merkez İlçe, Ankara'da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerle Giresun'un temsilini güçlendirmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Ak Parti Giresun Milletvekili Ali Temür ve MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ile bir araya gelindi.

Toplam 11145 haber.