Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Eş Zamanlı Uyuştrucu Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı tabir edilen sokak satıcılarının ve uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik

(GATAM) Açılışı Gerçekleştirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mehmet Fatih Kacır, Giresun'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti ile birlikte Giresun Ticaret Borsası Gıda Araştırma ve Test Analiz Merkezi'nin (GATAM) Açılış Törenine katıldı.

Liman Farklı Seviyeli Kavşağı Temel Atma Töreni

 Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Liman Farklı Seviyeli Kavşağı Temel Atma Törenine katıldı. 8 Mart Cuma günü bir dizi açılış ve programa katılmak üzere Giresun’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mehmet Fatih Kacır ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı   Abdulkadir Uraloğlu da temel atma töreninde yer aldı.

Giresun'da Ramazan Coşkusu Yaşanacak

Giresun Belediyesi tarafından her yıl açılan ve geleneksel hale gelen Ramazan Sokağı bu yıl da kapılarını açacak.

Aranan Şahıs Yakalandı

Giresun ili Tirebolu ilçesi Eymür köyünde aranan şahısların yakalanmasına yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde;

Yağlıdere'de Oto Hırsızlığı

Giresun ili Yağlıdere ilçesi Tuğlacık köyünde 19 Şubat 2024 günü saat 08.00 sıralarında iki (2) aracın çalındığı ihbarı alındı.

Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı

Giresun ili Bulancak ilçesi Arifli köyünde 21 Şubat 2024 günü bir şahsın köy evinde bulunan 20.000 TL yaklaşık maddi değeri olan inşaat demirleri ve aynı köyden başka bir şahsa ait evinin bahçesinde bulunan yaklaşık 20.000 TL değerinde bakır kabloların çalındığı bildirilerek şikâyette bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’a Geldi

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, 16 Şubat Cuma günü bir dizi programa katılmak üzere Giresun’a geldi.

Tirebolu'ya Ziyaret ve Çeşitli İncelemeler

 Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti, Harşit Zaferi'nin 106. yıl dönümü kapsamında düzenlenen fidan dikimi etkinliğinin ardından Tirebolu ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Başkan Şenlikoğlu İl Defterdarlığını Ziyaret Etti

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Giresun Defterdarı Mesut Akbulut ve kurum çalışanlarını ziyaret etti.

İki İl Arasında Gerçekleştirilebilecek İş Birliği Görüşüldü

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet, 31 Ocak Çarşamba günü Giresun Valiliği'ni ziyaret etti. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindeki Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk ile Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı’yı, Valilik protokol girişinde Vali Mehmet Fatih Serdengeçti karşıladı.

Şebinkarahisar'da Ziyaret ve İncelemeler

  Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Şehit P. Uzm. Çvş. Ahmet Köroğlu, Görele’de Toprağa Verildi

Pençe-Kilit Harekâtı'nda vatan uğruna şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, Görele ilçesine bağlı Çatakkırı köyünde düzenlenen duygusal bir cenaze töreniyle toprağa verildi.

Giresun 'da Uyuşturucu Operasyonu

Giresun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı tabir edilen sokak satıcılarının ve uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik  yapılan 2 çalışmada:

Kurum Ziyaretleri Devam Ediyor

 Vali  Mehmet Fatih Serdengeçti, 2024 yılına hızlı bir başlangıç yaparak şehirdeki kamu hizmetlerini daha yakından incelemek üzere kurum ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Toplam 11085 haber.