Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Yapımı Tamamlanmak Üzere Olan Çotanak Konferans Salonunda İnceleme

Vali Enver Ünlü, Giresun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çotanak Konferans Salonu tefrişat işine ait çalışmaları yerinde inceledi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Paneli Düzenlendi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonunda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele paneli düzenlendi.

Yaya Geçitlerinin Olduğu Bölgelere Önlemler Alınıyor

Trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla birçok hizmeti sunan Giresun Belediyesi, güvenli ulaşım sağlaması için şehir genelindeki yaya geçitlerinin olduğu bölgelere önlem alıyor.

Fındık Hırsızlığı Olayı Aydınlatıldı

Giresun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Çanakçı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince

Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Espiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu;

Kadrolu İşçilerle Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Giresun Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş görüşmelerinde anlaşmaya varıldı.

Emür: Regaib Kandili Tüm Müslümanlar İçin Eşsiz Bir Fırsattır

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Enerji Dönüşüm Projeleri Hazırlanıyor

Vali Enver Ünlü’nün talimatıyla kamu binalarında enerji tasarrufu çalışmaları kapsamında yenilenebilir enerji dönüşüm projeleri hazırlanıyor.

Uygulama Noktasında Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kaçakçılığının önlenmesi kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde:

Samsun-Sarp Demiryolu Projesi 2023 Yılı Yatırım Programına Alınmalıdır

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Samsun-Sarp demiryolu yatırımı konusunda ortak basın açıklaması yayınladı. Uzun zamandır yatırım programına alınması için mücadele verilen Karadeniz’i batından doğuya demir ağlarla örecek demiryolu için ortak bildiri yayınlayan Ordu ve Giresun iş dünyası heyeti, 2023 yılının bölge ve modern İpekyolu açısından müjde senesi olmasını temenni ettiler.

Mart Ayı Sonuna Kullanıma Sunulması Planlanıyor

Eğitim Araştırma Hastanesi ile Çotanak Stadyumu’nun olduğu alandan Dereli yoluna bağlantı sağlayacak köprü yapımı hızla devam ediyor.

Giresun'da Aranan Şahıs Yakalandı

Giresun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Keşap İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan istihbari çalışmalar sonucu

Kadın Girişimcilere, Destek Sürüyor

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından finanse edilen yerel bir proje kapsamında; bölgede yetiştirilen yöresel ürünlerin değerlendirilmesi ve bu ürünlerin katma değerlerinin arttırılması amacıyla Merkez, Kayadibi Mahallesinde faaliyet gösteren S.S. Ortakbahçe Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimize yöresel ürünlerin işlenmesine yönelik olarak alet makine ve ekipman desteğinde bulundu.

Fen İşleri Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde birçok mahallede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Zabıtadan Geniş Kapsamlı Denetim

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tüketicilerin ekonomik menfaatlerini korumak amacı ile 6502 sayılı kanunun 54. ve 6. maddeleri kapsamında tarife ve fiyat listelerine yönelik rutin denetimler yaptı.

Espiye'de Trafik Kazası Meydana Geldi

 Espiye merkez Devlet hastanesi karşısı mevkiinde saat 17.45 sıralarında trafik kazası medana geldi. 

Okul Kütüphanelerine Diyanet Yayınları Köşesi Kuruldu

İl Müftülüğü ile TDV Giresun Şubesi iş birliğinde okullarda oluşturulan "Diyanet Yayınları Köşesi" öğrencilerin istifadesine sunuldu.  

Vali Enver Ünlü, ABD’de Bir Dizi Temas ve Program Gerçekleştirdi

Vali  Enver Ünlü, bir dizi program ve temasta bulunmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti.

Toplam 11149 haber.