Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

2022 Yılı İçerisinde 364 bin 870 TL Maddi Destek

Giresun Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek 2022 boyunca şehirde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağladı.

İŞ İNSANI FUAT KÖSE'NİN YENİ YIL MESAJI

Dost, müşteri ve tüm hemşehrilerimizin Yeni Yılını kutlar, esenlikler dilerim.                       FUAT KÖSE          ( CHP Giresun Belediye Meclis Üyesi)

İYİ PARTİ GİRESUN İL BAŞKANI ABDULKADİR EROĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, milletin sıkıntılarla boğuştuğu bir yılın geride kaldığını belirterek, "Yeni yılda vatandaşlarımıza öncelikle sağlık, ekonomik ferahlık, huzur ve tabi ki İYİLİKLER diliyorum" dedi.

İŞ İNSANI EKREM FARUK CİVELEKOĞLU'NUN  YENİ YIL MESAJI

Tüm dost müşterilerimizin,2023 Yılını en içten dileklerimle kutlar,sağlık,mutluluk,başarı ve bol kazançlı bir yıl dilerim.

Espiye'de Trafik kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Giresun'un Espiye ilçesi,Araç  Kantar (tartı) istasyonu mevkiinde, hususi kamyonet aracın tıra arkadan çarpmasıyla hususi kamyoneti kullanan araç sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi...

İYİ PARTİ GİRESUN İL BAŞKAN ADAYI İSMAİL BEKTAŞOĞLU YENİ YIL MESAJI

Yeni Yılınız "İYİ Ki"Anlarıyla Dolsun! Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz ve her anında "iyi ki" diyeceğiniz,sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.

Otobüs Terminaline Toplam 46 bin 933 Araç Giriş Çıkış Yaptı

Giresun Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Şefliğine bağlı şehirlerarası otobüs terminaline 2022 yılında toplam 46 bin 933 araç ücretli olarak giriş-çıkış yaptı.

KÖYDES Projeleri Kapsamında 29 Milyon TL Harcama Yapıldı

Vali Enver Ünlü’nün takip ve talimatlarıyla Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) tarafından; içme suyu, asfalt, beton, bakım onarım ve altyapı çalışmaları için yaklaşık 29 Milyon TL harcandı.

KADES Uygulaması Bilgilendirme Faaliyeti

 Giresun İl J.K.lığı/A.İçi.Şid.Müc. ve Çck.Ks.A.liği ve Bulancak İlçe J.K.lığı ile birlikte Kepsil Tekstil Fabrikasında çalışan (150) kadın vatandaşa #Tek Tuşla Şiddetin Karşısında Kadınların Yanındayız# mottosuyla Kadın Destek Uygulaması (KADES) anlatılarak uygulamanın indirilmesi sağlanmış ve yine aynı fabrikada çalışan (80) erkek vatandaşa 5 milyon erkeğe farkındalık oluşturmak için #KadınaElKalkamaz# mottosuyla bilgilendirme faaliyeti icra edilerek 230 adet el broşürü dağıtılmıştır.

4.OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Yapıldı

Giresun 4.Organize Sanayi Bölgesi (4.OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali  Enver Ünlü başkanlığında yapıldı.

Görele’de Doğalgaz Abonelik İşlemlerine Başlandı

Görele’deki Doğalgaz yatırımının ilk abonelik işlemlerini Görele Belediyesi adına Belediye Başkanı Tolga Erener yaptı.

Yapılan Çalışmalar ile Özel Projeler Değerlendirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Bölge Kalkınma İdareleri Başkanlıkları (DOKAP, GAP, DAP, KOP) ile değerlendirme ve istişare toplantısı DOKAP İdaresinde gerçekleştirildi.

Toplam 11182 haber.