Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Başkan Emür, Yaşlılara Saygı haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 18-24 Mart  "Yaşlılara Saygı" haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Silah Mühimmat Kaçakçılığı Operasyonu

Giresun ili  Tirebolu ilçesi İğnece köyünde ikamet eden N.Ü. isimli şahsın ev ve eklentilerinde 07.03.2022 tarihinde yapılan adli aramada:

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Vali Enver Ünlü başkanlığında, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi ve sonrasında alınacak tedbirlere ilişkin "Seçim Güvenliği Toplantısı" gerçekleştirildi.

Emür: Fen İşleri Ekiplerimiz Çalışmalarını Sürdürüyor

Keşap Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mahallelerde çalışmalar sürdürülüyor.

Hasar Tespit Çalışmalarına Destek Veriliyor

Depremin yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber eden Giresun Belediyesi, araç, ekipman, personel ve insani yardımlarının yanı sıra bölgede hasar tespit çalışmalarına da destek veriyor.

Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi Hayata Geçiyor

Gemilerçekeği Mahallesi sahil kısmında bulunan Hüseyin Restoran ile Güre Mahallesi Plajlar Bölgesi arasındaki 9 kilometrelik sahil bandına uygulanan yürüyüş ve bisiklet yolunun çalışmaları Giresun Limanı’nın doğu kısmında devam ediyor.

Giresun’da 50 Bin Metrekarelik Alana ‘Millet Ormanı’ Kuruluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “81 İle 81 Millet Ormanı” projesinin ardından Giresun’da 50 bin metrekarelik alana ‘Millet Ormanı’ kuruluyor.

100 Yıllık İçme Suyu Projesi'nde Kamulaştırmalar Tamamlandı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yakinen takip ettiği projelerinden biri olan ve Giresun Merkez, iki ilçe ve bir beldenin 100 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan ’Giresun İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ adım adım ilerliyor.

Silahla Kasten Yaralamaya Teşebbüs

Giresun ili Yağlıdere ilçesi Üçtepe Beldesi'nde  Üçtepe İlkokulunda görev yapan öğretmenleri taşıyan servis aracı hareket halinde iken M.G. isimli şahıs tarafından ruhsatsız tabanca ile ateş edilmesi sonucu; Silahla Kasten Yaralamaya Teşebbüs olayı meydana geldi.

Dere Kenarına Atık Döken Şahsa 1.295 TL İdari Para Cezası

Giresun ili Doğankent ilçesi Güvenlik köyü mülki sınırlarında bulunan D877 karayolu, Harşit deresi kenarına sık sık çöp ve moloz döküldüğü tespit edildi,

Dere Kenarına Atık Döken Şahsa 1.295 TL İdari Para Cezası

Giresun ili Doğankent ilçesi Güvenlik köyü mülki sınırlarında bulunan D877 karayolu, Harşit deresi kenarına sık sık çöp ve moloz döküldüğü tespit edildi,

Yeni Çocuk Parklarının İnşası Sürüyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Erikliman Mahallesi Sahil Sokak, Aksu Mahallesi Pazar Caddesi, Gedikkaya Mahallesi Sardunya Sokak ve 104 Nolu Sokak’ta oyun parkı projelerini hayata geçiriyor. Bu projelerin kısa zamanda tamamlanarak çocukların ve ailelerinin kullanımına sunulması hedefleniyor.

Mezarlıklarda Bakım Onarım ve Temizlik Çalışmaları

Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan mezarlıklarda bakım onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Kadın Destek Uygulaması (KADES) ile İlgili Bilgilendirmeler Yapıldı

21 Şubat 2023 günü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Tirebolu 42 Çay Fabrikasındaki (20) kadın vatandaşlarımıza #Tek Tuşla Şiddetin Karşısında Kadınların Yanındayız# mottosuyla Kadın Destek Uygulaması (KADES) ile ilgili bilgilendirme faaliyeti icra edildi.

Karan: Fındık Şimdilik Kurtuldu

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, hava şartlarının mevsim normallerinde seyretmesinin ve yağışın önümüzdeki sezon ki fındığa olumlu yansıyacağını söyledi.

Doğu Karadeniz'in İç Kesimlerinde Çığ Tehlikesi

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Durdurulan Araçta Silah Malzemeleri Yakalandı

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce "Silah ve Mühimmat Kaçakçılığını" önlemeye yönelik 19.02.2023 günü uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramalarda:

Toplam 11149 haber.