Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Konsept Çalışmaları Tamamlanan Nüfus Müdürlüğünde İncelemeler

Vali  Enver Ünlü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Merkez Nüfus Müdürlüğünde yapımı tamamlanan konsept çalışmalarını yerinde inceledi.

Belirlenen Üstyapı Sorunlarına Müdahale

Vatandaşlardan gelen talepler ile saha taramalarında belirlenen üstyapı sorunlarına müdahale ediliyor.

Dokap’ın Destekleyeceği 15 Projenin İmzaları Atıldı.

Vali Enver Ünlü, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenerek Giresun’da hayata geçirilecek olan 15 adet projenin imza törenine katıldı.

32 Köy Yolunun Ulaşıma Açılması için Çalışmalar Devam Ediyor

Giresun’da yoğun kar yağışı nedeniyle dün gece itibarıyla kapalı bulunan 32 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor. Giresun ve ilçelerinde dün (01.02.2023) akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısından sonra etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri çalışmalarına aralıksız devam etti.

Genel Kurulda Nurittin Karan Güven Tazeledi

Giresun Ziraat Odası’nın olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Oda Başkanı Nurittin Karan güven tazeledi. 

Çocuk ve Aile Parkı’nda Sona Gelindi

Görele Belediyesi tarafından Bozcaali Mahallesi’nde yapımı devam eden ‘Çocuk ve Aile Parkı’nda sona gelindi.  Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ‘Çocuk ve Aile Parkı’nda incelemelerde bulunarak, parkın yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi.

Proje Dokap Tarafından Kabul Edildi

Görele’de hayata geçirilmesi planlanan ‘Canlı Hayvan Pazarı’ projesi Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca kabul edildi. Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca desteklenen projenin protokolü, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ile DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin tarafından imzalandı.

Eş Zamanlı Uyuştrucu Operasyonu

 İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarının ve uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik yapılan operasyon ile;

Görele Ve Espiye-Tirebolu OSB’de Ödenek Beklentisi

Bölgelerin kalkınmasında sanayi tesislerinin önemine vurgu yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Bu kapsamda Görele İlçesi Çavuşlu Beldesi ile Espiye-Tirebolu bölgelerine kuruluşu gerçekleştirilen 3. ve 4. Organize Sanayi Bölgeleri Giresun’un doğu yakasının kalkınmasına stratejik katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle OSB kuruluş aşamasında yoğun gayretleriyle sürecin olumlu sonuçlanmasında katkılarını göz ardı edemeyeceğimiz Giresun Valisi Enver Ünlü ve ilçe belediye başkanlarımıza da buradan teşekkür ediyoruz.” sözlerini vurguladı.

Ödemesini Düzenli Yapan İşletmeler Teşvik Edilmelidir

Türkiye Büyük Millet Meclisi gündeminde olan alacakların affı konusunda değerlendirme de bulunan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; ödemelerini düzenli yapan işletmelerimizin de teşvik edilmesi ve ödüllendirilmesi gerekliliğine vurgu yaptı.

İİMEK 1. Olağan Toplantısı Yapıldı

Giresun’da İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1.Olağan Toplantısı, 30 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’de Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Vali Ünlü, Yatırımların Takibi İçin Ankara’ya Gitti

Vali Enver Ünlü, 30 Ocak Pazartesi günü Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlk olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki'yi ziyaret eden Vali Ünlü, ardından DSİ (Devlet Su İşleri) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret etti.

Cumhuriyet Mahallesi’nde Sorun ve Talepleri Dinledi

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, talep ve sorunlara hızlı şekilde çözüm üretme amacıyla mahalle gezileri yaparak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Gençlik Kampı Belge Takdim Töreniyle Tamamlandı

İl Müftülüğünce "Gençliğe Değer" projesi kapsamında düzenlenen "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" kapanış programıyla tamamlandı.

İlçe Genelinde Yıkama ve Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Keşap Belediyesi Temizlik İşleri ilçe genelindeki yıkama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.  

Güvenlik ve Genel Değerlendirme ile GAMER Toplantısı Gerçekleştirildi.

Vali Enver Ünlü başkanlığında, vali yardımcıları, kaymakamlar, kolluk birim amirleri ve ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla bir dizi toplantı gerçekleştirildi.

Toplam 11149 haber.