Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Projenin ilk Etap Çalışmalarında Sona Gelindi

Giresun’un en eski yerleşim noktalarından Fatih Caddesi’nde başlayan düzenleme çalışmaları son hızla devam ediyor.

Kullanımları Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık

Giresun İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Güce İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte yapılan çalışma sonucunda

4 yıl 4 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Giresun İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Dereli İlçe, Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince Dereli ilçesinde

Resmî Belgede Sahtecilik Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Giresun İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Merkez İlçe, Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince müşterek yapılan istihbari çalışma sonucu

Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

 Espiye İlçe Jandarma Komutanlığınca Espiye-Soğukpınar Karayolu PTS önünde icra edilen Şok Yol Uygulaması esnasında “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan kesinleşmiş  (9 yıl 14 ay 7 gün ) hapis cezası bulunan R.A. isimli şahıs yakalandı.

Giresun'da Siber Suçlarla Mücadele Gözaltısı

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, 11.02.2023 günü saat 22.00 sıralarında hazırlanan Açık Kaynak Araştırma Raporuna istinaden; *TikTok* isimli sosyal medya uygulamasında

Çalışmalar Üzerine Bilgi Alışverişinde Bulunuldu

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Necmettin Şükrü Ataün nezdinde 37 üyenin katılımıyla toplanan meclise komite üyelerinin yanı sıra Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri de iştirak etti. Meclis resmi gündem maddelerinin ardından Kahramanmaraş merkezli iki depremin yaralarının sarılması adına Odanın çalışmaları üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu.

‘Askıda Gıda’ Kampanyasına Destek Çağrısı

Vali Enver Ünlü, "Askıda Gıda" kampanyasına destek veren zincir marketlere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Giresunlulardan Eşya Yardımı Devam Ediyor

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen afetzedelere gönderilmek ve Giresun’a gelen depremzedelerin konaklayacakları evlere yerleştirilmek üzere Giresunlulardan eşya yardımı devam ediyor.

Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor

Buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kapalı Köy Yollarında Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Giresun’da yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan 161 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

Hastanede Tedavi Gören Depremzedeleri Ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘Asrın felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden yaralı kurtularak Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Giresun'a Gelen Depremzede Aileleri Ziyaret

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Giresun İş Dünyası Deprem Bölgesi İçin Seferber Oldu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ildeki etkisi ile ülkemizi yasa boğan iki büyük depremin ardından Giresun iş dünyası, yüzyılın en büyük afetinden etkilenen bölge için seferber oldu. Bu kapsamda Giresun Valiliği önderliğinde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle deprem mağduru bölgedeki illere ilk üç günde 27 tır yardım malzemesi ulaştırıldı.

Ekipler Deprem Bölgesine Hareket Etti

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde yaşanan ve birçok ili olumsuz etkileyen depremin ardından Giresun Belediyesi harekete geçti. Bu kapsamda Belediye İtfaiye Müdürlüğü bünyesinden 2 adet tam donanımlı araç ve 10 uzman personelden oluşan destek ekibi deprem bölgesine hareket etti.

TAMP Kapsamında Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Vali Enver Ünlü başkanlığında Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Vali yardımcıları ve ilgili kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; Kahramanmaraş ili Pazarcık ve Elbistan ilçesi merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremler sonrası yapılan çalışmalar ele alındı.

Toplam 11149 haber.