Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Giresun'da Narkotik Sokak Operasyonları

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı tabir edilen sokak satıcılarının ve uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik  Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmada; 

Özel Güvenlik Görevlilerine Eğitim

Genel Kolluk Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Uygulaması (KAAN), Özel Güvenlik Genel Kolluk İlişkisi ve Özel Güvenliğin Yetkileri, Asayiş Hizmetleri, Etkili İletişim, Uyuşturucu Madde Bilgileri ve Güvenlik Sistem ve Cihazlar  konularında 105   Özel Güvenlik Görevlisine eğitim verilmiştir.

Giresun'da Şehit J. Ord. Asb. Bşçvş. Ahmet Eryılmaz Operasyonu

İlimiz Şebinkarahisar İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Komando Bölük Komutanlığınca 14.01.2023-15.01.2023 tarihleri arasında Terörle Mücadele Harekatı kapsamında halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Şebinkarahisar kırsalında "Keşif-Gözetleme, Pusu-Dinleme ve Arama-Tarama" faaliyetleri icra edilmiştir.

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İçin Projeler

Giresun Belediyesi, şehir genelinde gönül belediyeciliği anlayışıyla yaptığı sosyal yardımlarla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak, bir nebze de olsa yüzlerini güldürmeyi sürdürüyor.

Konservatuvar Giresunlu Müzikseverleri 90'lara Götürdü

Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesi’nde 90’lar Pop konseri gerçekleşti. Konserde solistlerin ve orkestranın doksanlı yıllara özgü kıyafetler giymesi büyük ilgi topladı.

Yeni Deniz Sezonuna Yetiştirilmesi Hedefleniyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun vizyon projelerinden biri olan Plajlar Bölgesi Projesi’nde ikinci etaba geçiliyor.

Köprülü Kavşağın Yapımı Devam Ediyor

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Batı Çıkışı Köprülü Kavşak Projesini inceledi.

Türkiye’nin En Büyük Balıkçı Barınağında Çalışmalar Sürüyor

2021 Aralık ayında başlanan Türkiye’nin en büyük Balıkçı Barınağı ve Su Ürünleri Merkezi Projesi planlanan şekilde ilerliyor.

Gedikkaya Mahallesi'nde Ev Yangını

Giresun merkez Gedikkaya Mahallesi'nde müstakil bir evin 2'inci katında yangın meydana geldi.

İtfaiye Ekipleri 270 Yangına Müdahale Etti

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 2022 yılında vatandaşların can ve mal güvenliği için özveriyle çalıştı.

Vali Enver Ünlü’nün 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

Vali Enver Ünlü, 10 Ocak 1971 tarihinde gerçekleşen Mülki İdare Amirleri sınıfının ilk mesleki toplantısı milat alınarak, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı genel kurulunda kabul edilen 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Enver Ünlü’den Taziye Ziyareti

Vali Enver Ünlü, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Ahmet Bal’ın ebediyete irtihal eden babası Hamza Bal için ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Atık Su Arıtma Tesisi Projesi Devam Ediyor

Başkan Aytekin Şenlikoğlu, “İnşallah projemiz tamamlandığında Giresun’umuzun altyapısı daha da güçlü bir hale gelmiş olacak” dedi.

Alt Yapı Güçlendirme Çalışmaları Sürüyor

Giresun Belediyesi, şehir genelinde altyapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

2022 Yılında Üst Yapıya Önemli Yatırımlar Yapıldı

Giresun Belediyesi, 2022 yılında da hizmet atağını sürdürerek, verimli bir dönem geçirdi ve çalışma planında yer alan bölgeleri hizmet ağıyla ördü.

TDV Yeni Yılda da İhtiyaç Sahiplerine El Uzatacak

TDV Giresun Şubesi ve İl Müftülüğü koordinesinde başlatılan yardım kampanyalarıyla yetimlerin, öğrencilerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzü güldü. 

Başkan Emür Devam Eden İşleri Takip Ederek Bilgi Aldı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ilçede devam eden işleri takip ederek bilgi aldı.

Saydere'den  Yüzde 30 Maaş Zammıyla İlgili Basın Açıklaması

Birlik Sağlık Sen GİRESUN İL Başkanı Cengiz SAYDERE  0 maaş zammıyla ilgili yaptığı basın açıklaması metnidir. Memur ve emekli fakirleşmeye devam ediyor.

Toplam 11182 haber.