Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Yöresel Ürünler Pazarı Projesi’nin Üçüncüsü Hizmete Giriyor

Giresun Belediyesi tarafından yöresel ürünleriyle tarımsal ve hayvansal üretime destek veren kadınlar için kurulan Yöresel Ürünler Pazarı Projesi’nin üçüncüsü de hizmete giriyor.

Kadına El Kalkamaz Faaliyeti

Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından 3 Nisan Pazartesi günü Hüseyin Avni Alparslan Kapalı Spor Salonu'nda antrenman yapan Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı ile birlikte kadına karşı şiddete farkındalık oluşturmak amacıyla #KadınaElKalkamaz mottosu ve afişi kullanılarak tanıtım/bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.

Uyuşturucu Madde Ticareti Operasyonu

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan; torbacı tabir edilen sokak satıcılarının ve uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik 05.04.2023 günü Espiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan planlı operasyon ile:

Yaralı Küçükbaş Hayvan Kurtarma

Piraziz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 02.04.2023 tarihinde Narlık köyünde icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında bir (1) adet küçükbaş hayvanın (koyun) dereye düştüğü tespit edilmiş olup, dereden çıkartılarak hayvan sahibine teslim edilmiştir

Erener: Gençlerimiz ve Kadınlarımız Önceliğimiz Olacak

Görele Belediye Başkanı iken Ak Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı olan Tolga Erener ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Tolga Erener Espiye ilçesi Soğukpınar Beldesinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından Vekil gibi karşılandı.

Başkan Şenlikoğlu Meslektaşlarının 5 Nisan Avukatlar Gününü Kutladı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm avukatların gününü kutladı.

Giresun Bahar Çiçekleri İle Renklendi

Giresun’u daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından toprakla buluşturulan çiçekler şehrin dört bir yanını güzelleştiriyor.

Osman Ağa, Ölümünün 100. Yıl Dönümünde Törenlerle Anıldı

47 . Gönüllü Alay’ın Milis Yarbayı, Atatürk’ün Muhafız Birliği Komutanı, Giresun Belediye Başkanlarından, Kurtuluş Savaşı Kahramanı Osman Ağa, ölümünün 100. yıl dönümünde törenlerle anıldı.

Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı

Çamoluk İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında 12.03.2023 pazar günü saat 12.45 sıralarında gerçekleştiği tespit edilen Türk Telekom A.Ş.’ye ait 85 metre haberleşme kablolarının çalınması olayı ile ilgili olarak: 

Terör Örgütü Propagandası Yaptığı Tespit Edilen Şahıs Yakalandı

Giresun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün açık kaynak araştırma raporuna göre;

Şehrin Altyapı Güçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor

Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin çeşitli bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan tespitlerin ardından sahaya inen ekipler aciliyet sırasına göre sorunları gideriyor.

Orta Okul Mahallesinde Çalışmalar Sürüyor

Keşap Belediyesi, çalışmalar kapsamında kilitli parke taşı döşeme işlemleri gerçekleştiriyor. Keşap Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, plan ve program dahilinde mahallelerde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Silah Mühimmat Kaçakçılığı Operasyonu

Giresun İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde silah imal ve kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik, Giresun İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Görele İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda;

Giresun 'da Trafik Kazası Meydana Geldi

Giresun merkez Çerkez mevkiinde trafik kazası meydana geldi. kaza sonucu üç kişinin yaralı olduğu öğrenildi.

Orman Bölge Müdürlüğünce Fidan Dikme Töreni Düzenlendi

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü “FAO” tarafından 1971 yılında 21 Mart “Dünya Ormancılık Günü”; 21-26 Mart tarihleri arası da “Orman Haftası” olarak kabul edilmiş olup 1975 yılından itibaren ülkemizde de kutlanmakta.

Toplam 11134 haber.