Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Aranan Şahıslar Uygulaması Gerçekleştirildi

Giresun İl Merkezi ve ilçelerinde, suç ve suçluyla mücadele kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik 20 ekip ve 56 personelin katılımıyla eş zamanlı uygulama yapılmıştır.

Sahil Güvenlik Komutanlarından Ziyaret

 Vali  Enver Ünlü, Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluşunun 41'inci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Sahil Güvenlik 73 Komutanı Yüzbaşı Emre Meral ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yerel Üreticilerin Ürünleri Ekonomiye Kazandırılıyor

Çınarlar Mahallesi, Hacısiyam Mahallesi Bulancak Durağı Mevkii ve Gaziler Mahallesi’nde hizmete sunulan Yöresel Ürün Pazarlarında üreticiler binbir emekle ürettikleri ürünlerini tüketicilerle doğrudan buluşturma imkanı buluyor.

Mezarlıklar Bayram Ziyareti İçin Hazırlanıyor

Giresun Belediyesi yıl boyunca düzenli olarak yaptığı mezarlık bakım ve temizlik işlerini yaklaşan Kurban Bayramı öncesi de yoğunlaştırdı.

Keşap Karabulduk Yolunda Heyelan Meydana Geldi

Giresun merkez'e bağlı Keşap ilçesi Karabulduk yolunda,yağışlı havaların etkisi ile heyelan meydana geldi, Keşap, Karabulduk yolu trafiğe kapandı....

Giresun Çevrelerinde Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan değerlendirmelere göre; Giresun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yeni İçme Suyu Kuyusu Açılarak Şehrin Su Akımı Güçlendirildi

Yeni açılan su kuyusundan sonuçlar alındıktan sonra kuyunun devreye alınarak şehir şebekesine bağlantısının yapılacağı bildirildi.

Şehir Genelinde Bordürler Boyanıyor

Giresun Belediyesi şehrin her noktasında hem taleplere cevap veriyor, hem de şehrin çözüm bekleyen noktalarına müdahale ediyor.

Yangın Tahliye Tatbikatı Yapıldı

Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde sağlık personellerinin katılımıyla nefes kesen ‘Yangın Tahliye Tatbikatı’ yapıldı.

Kale ve Zeytinlik Semti Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Başladı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Giresun Belediyesi işbirliğiyle Kale ve Zeytinlik Semtinin tarihi dokusunu korumak amacıyla projelendirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.

Çoruh Edaş'tan Derelerimiz Temiz Aksın Projesi

Çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik anlayışıyla hareket eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) ekipleri, 5 – 11 Haziran Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında “Derelerimiz Temiz Aksın” projesiyle Trabzon, Çaykara ilçesi Uzungöl mevkii derelerinde bulunan çöpleri toplamak için bir araya geldi.

Örgüt Kurmak ve Rüşvet Suçu Operasyonu

Giresun Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde; Bulancak İlçesinde örgütlü olarak “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Rüşvet” suçunu işleyen şahıslara yönelik Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Soruşturma Dosyası kapsamında, 05 Haziran 2023 tarihinde yapılan operasyon sonucunda;

Ferrero’nun Giresun’da İyi Tarım Uygulamaları Yaygınlaştı

FerreroFındık’ın 2017’den bu yana Giresun’daki dört model bahçede gerçekleştirdiği iyi tarım uygulamalarının etki alanı 8 bin dekarı aştı.

Hal Kayıt Sistemi Denetimi

Giresun Belediyesi, Hal Kayıt Sistemi (HKS) ve ürün künye bilgileri üzerinden üretici, tedarikçi ve perake işletmelere yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Şahin ile Arslantürk, Fındık Bahçelerinin Gediklisi

Dünya’nın en büyük fındık üreticisi olmamıza rağmen, birim alandan alınan ürün bazında en geride olan ülkemizde, üretimi arttırmak için yapılan çalışmalara imzasını atanlar arasında ilk sıralarda yer alan iki isim var. Mustafa Şahin ve Sebahattin Arslantürk.

Bisiklet ve Yürüyüş Yolunun Bir Bölümü Tamamlandı

vatandaşların konforlu bir yaşam sürmesinin yanı sıra, yürüyüş ve bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla şehrin bir ucundan diğer ucuna projelendirilen bisiklet ve yürüyüş yolunun bir bölümü tamamlandı.

Başkan Emür Ankara'dan Müjde Verdi

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, bir dizi görüşmeler için Ankara’da temaslarda bulundu. 

Toplam 11145 haber.