Yerel Haberler

Yerel Haberler Haberleri

Aksu Festivali Ritüelleri İle Yaşatılacak

Giresun’da yöreye özgü geleneklerin yaşatılması amacıyla yüzyıllardır düzenlenen ve bu yıl 46’ncısının organize edilmesi planlanan “Uluslararası Giresun Aksu Festivali” ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle iptal edildi.

Dereli’de Bir Dizi Ziyaret ve İnceleme

 Vali  Enver Ünlü, Dereli ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Gençlik Açık Ofisi Açılışı Yapıldı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu bu kez de Gençlik Açık Ofisi projesini hayata geçirdi. Nizamiye Mahallesi Debboy mevkiinde bulunan belediye eski hizmet binasına projelendirilen 1 milyon TL’yi aşkın tutardaki yatırımın açılışı protokol üyelerinin, vatandaşların ve gençlerin yoğun bir katılımıyla gerçekleştirildi.

Temiz Çevre Temiz Deniz İçin Farkındalık Organizasyonu

‘eurodesk Türkiye Temas Noktası’ olan Giresun Belediyesi öncülüğünde eğitim kurumlarının da desteğiyle birlikte 9 Mayıs Avrupa Günü ve Çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla, kumsallarda denize taşınan atıkların aşırı dalgalanma sonucu kıyıya vurmasıyla oluşan atıklar temizlendi.

Piraziz'de Yangın Meydana Geldi

Tolga Erener Çok Farklı

Çoruh Edaş Alternatif Hatlarla Hizmet Kalitesini Artırıyor

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize, Trabzon illerinde toplam 61 ilçede 1.5 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Emür: Esnafımız Başımızın Tacı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür iş yeri açılışına katılarak, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çoruh Edaş 169 Saha Çalışanını Ödüllendirdi

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2022 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan saha çalışanlarını ödüllendirdi.

Gaziler Mahallesinde Yöresel Ürünler Pazarı Açıldı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun önem verdiği projelerden biri olan yerel üreticilerin kalkınmasını teşvik eden ‘Yöresel Ürünler Pazarı’nın üçüncüsü Gaziler Mahallesi’nde vatandaşların katılımı ile açıldı.

Dalçık İhalesi 7 Haziran'da Yapılacak

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun ‘Mega’ projeleri arasında yer alan Dalçık Projesinin ihale tarihini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Giresun’da açıkladı.

Başkan Emür Yeni Açılan Kütüphane Açılışına Katıldı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 2022 yılında beyin kanaması sonucu vefat eden Öğretmen Ernes Canikli anısına, Keşap Yolağzı İlk ve Ortaokulunda yeni açılan kütüphane açılışına katıldı.

Emekçilerin Yüzyılı Olacak

Toplam 11136 haber.