Spor

Spor Haberleri

Giresunspor'da Transfer

Giresunspor, Yunan asıllı İsveçli orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen 30 yaşındaki futbolcu Panajotis Dimitriadis'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Denizli'de Tirebolu Rüzgarı Esti

Tirebolu Belediye Başkanı, Pamukkale'de 3.’sü Düzenlenen İller Arası Karate Turnuvasında Derece Alan Sporcularla Buluştu.

GRÜ Bayan Basketbol Takımı'nda Hedef 1. Lig

Giresun'da ''Kaybolan Fiskobirlik Bayan Basketbol Takımı Ruhunu Yeşertmek'' sloganıyla yola çıkan Giresun Üniversitesi Spor Kulübü, Rektör Cevdet Coşkun'un güçlü desteği ve Kulüp Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez yönetiminde 1. Lige yükselme hedefiyle kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Bayan Futbol Takımı Makamda

Giresun Valisi Hasan Karahan, Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Giresun Sanayispor Bayan Futbol takımını makamında kabul etti. Kulüp Başkanı Hamza Öztürk başkanlığında Vali Karahan'ı ziyaret eden 24 kişilik bayan futbol takımı, ve beraberindeki antrenörler kulüp ve önümüzdeki şampiyona hakkında bilgi sundular.

TFF 1. Lig Maçları Yayıncısı Belli Oldu

TFF 1. Lig'in yeni yayıncısı belli oldu. ilk hafta canlı yayınlanmayan TFF 1. Lig maçlarının yeni sezonda da TRT tarafından yayınlanması kesinleşti.

Altınordu :2 - 2: Giresunspor

Giresunspor PTT 1 Lig 2016/2017 sezonunun ilk maçında Altınordu takımı ile karşılaştı İzmir Atatürk Stadı'nda saat 21.45 'de başlayan mücadele 2.2 Beraberlikle sona erdi

İlk Maç Altınordu Deplasmanı

Giresunspor PTT 1 Lig 2016/2017 sezonunun ilk maçında Altınordu takımı ile karşılaşacak 21 Ağustos Pazar İzmir Atatürk Stadı'nda saat 21.45 'de başlayacak mücadelenin TRT WEB TV kanalından canlı yayınlanması bekleniyor...

Giresunspor Yönetiminden Rektör Coşkun'a Ziyaret

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ve Giresunspor Yöneticilerinden oluşan bir heyet, Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun’u makamında ziyaret etti .

YeşilGiresun Belediyespor Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Spor Toto Basketbol Süper Liginde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü olağanüstü genel kurulu yapıldı. Genel Kurul Divan Başkanlığına Mustafa Öztürk, katip üyeliklere Bilal Can Çavuşoğlu ve Oğuz Turan seçildi. Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporları okunarak, ibra edildi.

YGBS Bisiklet Takımı Dereceyle Döndü

Yeşilgiresun Belediyespor Bisiklet Takımı katıldığı yarışlardan derece ile dönmeyi başardı. 10-13 Ağustos 2016 tarihleri arasında Ordu'da düzenlenen, 3. Ayak Puanlı Türkiye Şampiyonası Ordu Yol Yarışlarına katılan YGBS Bisiklet takımı yarışlardan derece ile döndü.

Yağlıderespor'lu Futbolcularla Toplantı

Giresun birinci amatör kümede mücadele edecek olan Yağlıderespor kısa süre içinde çalışmalara başlayacak

Ricardo Ledo Yeşilgiresun'da

Yeşilgiresun Belediyespor, ABD’li Skorer Gard Ricardo Ledo’yu renklerine kattı New York Knicks forması giyen Ricardo, yeni sezonda Yeşilgiresun basketbol takımı forması giyecek.

Bölgesel Lig'de Mücadele Edecek

GRÜ Bayan Basketbol Takımı bu yıl Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek.

Başarılı Sporculara Kupa

4-7 Ağustos tarihlerinde Erzurum Palandöken Uluslararası Karete Şampiyonası'nda Tirebolu Spor Kulübü Bayan Karete Takımı üçüncü oldu. Dereceye giren genç sporcular üçüncülük kupasını başantrenör Ercan Kara eşliğinde kendilerinden desteklerini esirgemeyen ve daima yanlarında olan Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak’dan makamında aldılar. Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, yaptığı açıklamada; Belediye olarak her alanda ki spor faaliyetlerine destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Karapıçak, ”Türkiye’de bir çok spor alanında başarı gösteren Tirebolu’lu sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Belediye olarak her geçen gün sporcuya ve spora verdiğimiz önemin gurur kaynağını yaşamaktayız. Sporcularımıza her alanda desteklerimiz devam edecektir. Bugün burada bizlere bu mutluluğu yaşatan arkadaşlarımıza da canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Görele'de Basketbol Kursu Devam Ediyor

Görele'de spor yapmayan kalmayacak sloganı ile yola çıkan belediye , gençlere yönelik basketbol kursu açtı. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele'nin sporda öncü bir kent olması, sağlıklı nesiller ve sporcuların yetişmesi için çalışmaların artırarak sürdürüleceğini söyledi.

YeşilGiresun Belediye Giresun'un Ortak Değeridir

Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, basketbol süper liginde yer alan yeşil-beyazlı takımın bu kentin ortak değeri olduğunu belirterek, “ Lig 8 Ekim de başlıyor. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Bu sezon yine başarılı sonuçlar için mücadele edeceğiz “dedi.

Giresunspor'a Destek

Giresun Ticaret Borsası Giresunspor ile reklam anlaşması yaptı . İmza töreninde konuşan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, “Giresunspor bu şehrin en büyük markasıdır. Giresun Ticaret Borsası olarak yeşil beyazlı kulübümüze bugüne kadar elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Giresunspor ile imzaladığımız yeni reklam anlaşması hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sporcumuz Türkiye Şampiyonu

Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yalova’da yapıldı. Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada, olimpiyatlara hazırlık kampında bulunan Yeşilgiresun Belediyespor takımından Damla Nur Bayraktar genç bayanlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

PTT 1. Lig Fikstürü Çekildi

2016-2017 Sezonu PTT 1. Lig fikstürü TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda çekildi.

Toplam 789 haber.