Spor

Spor Haberleri

Giresunspor'dan Taziye Ziyareti

Ziyarette; Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ tarafından, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk'e futbolcuların imzaladığı 28 numaralı forma hediye edildi​

Denizlispor - Giresunspor Maçı Yayın ve Saati

TFF 1. Lig 16. Hafta maçında Giresunspor Denizlispor ile karşılaşacak 25 Aralık Pazar günü saat 13.00 da Denizli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan mücadele TRT Avaz kanalından canlı yayınlanacak

GRÜ Erkek Basketbol Takımı Grup Lideri

Giresun Üniversitesi spor kulüpleri yaptıkları müsabakalarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Giresunspor 3 - 0 Samsunspor

TFF 1.Lig 15.hafta karşılaşmasında Giresunspor Samsunspor ile karşılaştı saat 18.30'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayan mücadele Giresunspor un 3.0 üstünlüğüyle sona erdi

Giresunspor - Samsunspor Maçı Bugün TRT'de

TFF 1.Lig 15.hafta karşılaşmasında Giresunspor Samsunspor ile karşılaşacak. 19 Aralık Pazartesi günü saat 18.30'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayacak olan mücadele TRT Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Mersin İ.Y: 0 - 2 :Giresunspor

TFF 1.Lig 14.hafta maçında Giresunspor Mersin İdman Yurdu ile karşılaştı saat 18.30'da Mersin Arena Stadyumu'nda başlayan mücadele 2.0 Giresunspor üstünlüğüyle sona erdi..

Mersin İdman Yurdu - Giresunspor Maçı Bugün TRT'de

TFF 1.Lig 14.hafta maçında Giresunspor Mersin İdman Yurdu ile karşılacak 12 Aralık Pazartesi günü saat 18.30'da Mersin Arena Stadyumu'nda başlayacak olan mücadele TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Giresunspor - Sivasspor Maçı Bugün TRT'de

TFF 1.Lig 13.hafta karşılaşmasında Giresunspor Sivasspor ile karşılaşacak. 4 Aralık Pazar günü saat 17.00'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayacak olan mücadele TRT Avaz kanalından canlı yayınlanacak.

Aksu: Türk Basketboluna Katkı Sağlıyoruz

Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu örnek bir proje ile basketbol heyecanını büyük kentlerin dışına taşıdıklarını söyledi.

Giresunspor'un Maçı Bugün TRT'de

TFF 1.Lig 12.hafta karşılaşmasında Giresunspor Yeni Malatyaspor ile karşılacak 28 Kasım Pazartesi günü saat 19.00'da Malatya İnönü Stadyumu'nda başlayacak olan mücadele TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Giresunspor 1 - 1 Adana Demirspor

TFF 1.Lig 11.hafta karşılaşmasında Giresunspor Adana Demirspor ile karşılaştı. saat 17.00'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayan mücadele 1.1 beraberlikle sona erdi

Başkan Kırhasanoğlu'ndan Prim Desteği

Yağlıdere İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu birinci amatör kümede mücadele eden Yağlıderespor'lu futbolculara prim dağıttı.

Giresunspor'un Maçı Yarın TRT'de

TFF 1.Lig 11.hafta karşılaşmasında Giresunspor Adana Demirspor ile karşılaşacak. 20 Kasım Pazar günü saat 17.00'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayacak olan mücadele TRT Avaz kanalından canlı yayınlanacak.

Giresunspor'da Yücel İldiz İmzayı Attı

Giresunspor, teknik direktör Yücel İldiz ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzaladı.

Giresunspor'un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu

Giresunspor'un yeni teknik direktörü belli oldu Teknik direktör Mustafa Kaplan'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından yeni teknik direktör açıklandı.

Toplam 790 haber.