Spor

Spor Haberleri

Belediye Takımı Turnuva Şampiyonu

Her yıl geleneksek olarak Merkez Seka Aksu 75.Yıl sahasında düzenlenen Müesseseler ligi dün oynanan Giresun Belediyesi-Tekford maçıyla sona erdi. Normal süresi 1-1 biten maçın sonucunu penaltı atışları belirledi.Giresun Belediyesi Futbol Takımı rakibine 6-5 üstünlük sağlayarak 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası şampiyonluğunu kazandı.

TFF 1. Lig Maçlarının Yayıncısı Belli Oldu

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,Resmi Twitter hesabından açıklama yaptı Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,TFF 1. Lig maçları da TRT tarafından yayınlanacaktır. Futbolseverlere hayırlı uğurlu olsun. İyi seyirler.dedi.

Giresunspor'da Hedef Süper Lig

Giresunspor'un forvet oyucusu Cihan Can, geldiğimiz noktada iyi geldiğimizi düşünüyorum içerde dışarda 3 puan kazanmak Eskişehir maçında galip gelmek istiyoruz istiyoruz geçen sene kaçırdığımız play off fırsatını bu sene şampiyon olarak telafi etmek istiyoruz dedi...

Kaleci Eser, Galip Dönmek İstiyoruz

Giresunspor kalecisi Eser, ilk haftada güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum yeni kurulan bir takımımız var iyi uyum sağladığımızı düşünüyorum bundan sonra eskişehir'e gideceğiz iyi ve iddialı takım aramızda 1 puan var bu arayı kapatmak istiyoruz inşallah galip geliriz en azından oradan yenilmeden gelmeyi ve aradaki farki korumayı düşünüyoruz şeklinde konuştu...

Deplasman Masrafı Karadere Tarafından Karşılandı

Giresunspor'un Elazığspor deplasmanındaki masrafları Başkan Mustafa Karadere tarafından karşılandı.

Yeşil Giresun Belediye Galibiyetle Başladı

Yeşilgiresun Belediye Basketbol takımı farkı 18 sayıya kadar çıkardığı maçta son dakikalarda zorlanmış olsa da Gaziantep Basketbol’u 92-85 yenerek lige iyi başlangıç yaptı.

Başkan Aksu Takımlara Başarılar Diledi

Türkiye Spor Toto Basketbol Ligi 8 Ekim 2016 tarihinde başlayacak. Sezon öncesi bir açıklama yapan Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, yeni sezonda tüm takımlara başarılar dileğinde bulundu.

Obezite ile Mücadeleye Süper Lig Desteği

Sağlık Bakanlığı, Süper Ligin 6. haftasında sporseverleri ''Her Gün 10 Bin Adım'' atmaya davet ediyor. Bakanlık, toplumun obezite ile mücadele konusunda bilgi düzeyini artırmak, bireylere yeterli ve dengeli beslenme ile düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor.

TFF 6 Takımın 3 Puanını Sildi

TFF'den yapılan açıklamaya göre, TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterlere göre inceledi.

Giresunspor 3 - 1 Manisaspor

TFF 1.Lig 4. hafta maçında Giresunspor Manisaspor'u konuk etti Giresun Atatürk Stadında saat 17.00 da başlayan mücadele 3.1 Giresunspor galibiyetiyle sona erdi.

Bizim Arefemiz'de Bayramımız'da Giresunspor.

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmada iyi oyuna rağmen galip gelemedikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Giresunspor'un Kupada Rakibi Belli Oldu

Giresunspor Ziraat Türkiye Kupası ikinci eleme müsabakasında Fatih Karagümrük takımı ile eşleşti.. karşılaşma İstanbul'da oynanacak...

Giresunspor'dan Passolig Açıklaması

bilet veya kombine yükletmesine rağmen kartlarının yıpranması ve sistemde okunmadığı gerekçesi ile tribüne giremeyen taraftarın tepkisi üzerine Giresunspor kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi.

Yeşilgiresun Belediyespor'da Transferler Tanıtıldı

Yeşilgiresun Belediyespor yeni transferlerini basına tanıttı. Atatürk Meydan'ında yapılan imza törenine Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkan Kerim Aksu, Kulüp Başkan Yardımcısı Fatih Yamak, yönetim kurulu üyeleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

''Aşmak İçin Hareket'' Kampanyası Spor Etkinlikleri Yapıldı

Türkiye Beyazay Derneği’nin başlattığı T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle yürütülen ''Aşmak İçin Hareket'' kampanyası, ZİÇEV öncülüğünde Samsunda yapıldı

Giresunspor'da Forvet Transferi

Giresunspor Nijeryalı forvet oyuncu Onyekachi Okafor ile anlaştı 1994 doğumlu forvet oyuncu ile satın alma opsiyonlu 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Sporculardan Vali Karahan'a Plaket

Maceraperest Doğa Sporları Kulübü Derneğine desteklerinden dolayı Giresun Valisi Hasan Karahan'a plaket verildi.

Galibiyet Tütüncü'ye Armağan Edildi

Giresunspor'un sezonun ilk galibiyeti geçirdiği rahatsızlık tedavisi nedeniyle İstanbul'da bulunan Başkanvekili Hasan Ali Tütüncü'ye armağan edildi.

Midillioğlu'na Görev

Milli Judo hakemimiz Mutlu Cem Midillioğlu'na Sakarya Valiliği 30 Ağustos Zafer Haftası 6.ULUSLARARASI Valilik Kupasın'da görev verildi.

Toplam 790 haber.