Spor

Spor Haberleri

Guido Koçer, Giresunspor'da

Giresunspor, Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği kulübünde forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Guido Koçer'i transfer etti

Midillioğlu'na Görev

Judo hakemimiz Mutlu Cem Midillioğlu'na İŞİTME ENGELLİLER DÜNYA MÜCADELE SPORLARI ŞAMPİYONASI’da görev verildi. 2005 yılından bu yana aktif olarak Judo müsabakalarında başarılı görevleri ile dikkat çeken Midillioğlu 18-24 Temmuz 2016 tarihleri arasında Samsun 'da yapılacak olan İŞİTME ENGELLİLER DÜNYA MÜCADELE SPORLARI ŞAMPİYONASINDA görev alacak, Midillioğlu'na görevinde başarılar dileriz.

Giresunspor Özgür Can Özcan'ı Transfer Etti

Giresunspor, Özgür Can Özcan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray alt yapısından yetişen 28 yaşındaki futbolcu Forvet - Santrafor mevkiinde oynuyor Özgür can Özcan en son Boluspor forması giymişti

Tomic Giresunspor'da

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, en son Gençlerbirliği takımı forması giyen Sırp futbolcu Nemanja Tomiç ile 1 yıllığına anlaştı.

Giresunspor'da Mustafa Kaplan dönemi

Giresunspor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde , 47 yaşındaki teknik direktör Mustafa Kaplan ile 1 yıllık anlaşma yapıldı. Teknik direktör Mustafa Kaplan en son Gençlerbirliği kulübünde Profesyonel Takım Teknik Sorumlusu olarak görev yapmıştı...

Bulancak Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı

Geleneksel olarak her yıl yaz tatillerinde yapılan Bulancak Belediyesi Yaz Spor Okulları 27 Haziran 2016 tarihinde Belediye Başkanı Recep Yakar'ın katılımı ile açıldı.

Giresunspor Kongresi Yapıldı

Giresunspor olağan kongre toplantısında yeni yönetimini belirledi. Mevcut yönetimdeki bir kaç değişiklikle beraber Başkan Mustafa Temel Bozbağ, görevine devam etti. Giresunsporun bugünlere kolay gelmediğini vurgulayarak, dahada iyi yerlere geleceğini söyledi.

Giresunspor Kongresi Pazar Günü

Giresunspor’da olağan genel kurula az bir süre kaldı. Pazar günü yapılacak olan kongre öncesinde üyelik aidatlarını yatırmayan üyelerin bu tarihe kadar üyelik aidatlarını yatırmaları gerekmektiği. Aksi takdirde oy kullanamayacakları belirtildi.

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Giresun Valisi Hasan Karahan, Anadolu Yıldızlar Ligi ve Okul Sporları Türkiye Finallerinde dereceye giren sporcuları ödüllendirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ile sporcuların hocalarıyla birlikte Makamında kabul ettiği başarılı sporcuları kutlayan Vali Karahan, altınla ödüllendirerek, başarılarınım devamını diledi.

Cem Midillioğlu'na Yıldızlar Balkan Şampiyonasında Görev

Milli Judo hakemimiz Mutlu Cem Midillioğlu'na Uluslar Arası Görev, Uluslar Arası Hakemlerimizden Bünyamin Er ve MHK Başkanı Fikret Papurun Öncülüğünde Yıldızlar Balkan Şampiyonasın da görev verildi. 2005 yılından bu yana aktif olarak Judo müsabakalarında başarılı görevleri ile dikkat çeken Midillioğlu 23-27 Haziran 2016 tarihleri arasında Ülkemizi Temsilen MAKEDONYA’NIN ÜSKÜP ŞEHRİN'de yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonasında görev alacak, Midillioğlu'na görevinde başarılar dileriz.

Giresunspor Ailesi İftar'da Buluştu

Giresunspor'da Başkan ve Yöneticiler Kulüp çalışanlarıyla birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi herkesin aileleriyle katıldığı yemek son derece samimi ve aile ortamında gerçekleşti.

Giresun Üniversitesi, Türkiye Şampiyonu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Çanakkale'de 01-06 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenen Üniversiteler 3x3 Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda Kızlar Finalinde rakibi Çanakkale Onsekiz Mart Üniveristesi'ni 12-7 yenen Giresun Üniversitesi şampiyon oldu. Türkiye şampiyonu oldu. Kazandıkları bu birincilikten dolayı başta takm antenörü Yrd. Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez olmak üzere tüm oyuncularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Giresunspor'da Abdulaziz Solmaz ile Yollar Ayrıldı

2014 yılından bu yana Giresunspor Forması giyen 27 yaşındaki Futbolcu Abdulaziz Solmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti, Formasını iki sezon gururla giydiğim Giresunspor ile yollarımız ayrılmıştır. İlk başta Başkanımız olmak üzere, Yönetim kurulumuza ve iyi günde,kötü günde her zaman yanımda olan büyük Giresunspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Sizleri Asla unutmayacağım. Hakkınızı helal edin...

Şehit Burak Cantürk , Futbol Turnuvası Yapıldı

Bu yıl 15 takım ile 2 grup halinde oynanan turnuvada Espiyeli futbol severler seyir zevki yüksek maçlar izledi.Çepnispor ikinciliği alırken,Kaşdibispor üçüncü oldu.

Vedat Muriç İmzaladı

Giresunspor'un eski Futbolcusu Vedat Muriç, Bugün İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenle yeni kendisini 3 yıllığına Gençlerbirliği’ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

Vedat Muriç Gençlerbirliği'ne Transfer Oldu

Giresunspor Vedat Muriç transferi konusunda, görüşmeleri sonuçlandırdı Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede Başkan İlhan Cavcav ile Giresunspor kulübü başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Vedat Muriç transferinde anlaşmaya vardı. İmzaların atıldığı görüşmede Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Üniversitelerarası Süper Lige Yükseldiler

Giresun Üniversitesi kadın voleybol ve kadın basketbol takımları Üniversitelerarası 1. Ligden Üniversitelerarası Süper Lige yükseldi.

Festival Yüzme Yarışları Tamamlandı

39. Uluslararası Giresun Aksu Festivali kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Giresun Yüzme İl Birinciliği tamamlandı. Heyecanlı bir rekabetin ardından belediye başkan yardımcısı Murat Ersoy genç sporculara başarılar diledi. Bu tür etkinliklerin daha da yaygınlaşmışını vurgulayan Yüzme İl Temsilcisi Heves Bozbağ sporun gelişime katkı sağladığını vurguladı. Yarışmada dereceye giren yarışmacılara Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy ve eşi Merih Ersoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Hasan Bulut, Yüzme İl Temsilcisi ve Yüzme Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Heves Bozbağ, ve Basın Danışmanı Mustafa Öztürk tarafından ödülleri verildi.

Karatecilerimiz 2.Kez Avrupa Şampiyonasında

Geçen yıl Paris’te yapılan Avrupa Kulüpler arası Karate Şampiyonasında ilk defa İlimizi ve Ülkemizi temsil eden Karatecilerimiz, bu senede Türkiye’de yapılacak olan 14. Avrupa Kulüpler Karate Şampiyona’sına 2. kez katılmaya hak kazandılar.

Toplam 789 haber.