Spor

Spor Haberleri

Giresunspor'dan Pankart

Dünya Sigara Bırakma etkinlikleri kapsamında, Pazar günü Giresun Atatürk Stadyumunda oynanan Giresunspor-Şanlıurfaspor müsabakasında, Halk Sağlığı Müdürlüğünün hazırlamış olduğu "Sigara Sadece Sizi Değil, Geleceğinizi de Öldürür" pankartı açıldı.

Giresunspor 3 -1 Şanlıurfaspor

TFF 1.Lig 20.hafta karşılaşmasında Giresunspor Şanlıurfaspor takımı ile karşılaştı saat 16.00'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayan mücadele 3.1 Giresunspor üstünlüğüyle sona erdi

Müdür Öztürk'ten Giresunspor'a Ziyaret

İstanbul da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Personeline yönelik bombalı hain saldırı sonucu; 37polisin şehit olması nedeniyle, 22.12.2016 günü Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Kulüp Yöneticileri ve Giresunspor Futbol takımıyla Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulunmuştu.

Midillioğlu'na Gençler Türkiye Şampiyonası'da Görev

Milli Judo hakemimiz Mutlu Cem Midillioğlu'na Gençler Türkiye Şampiyonası 'da görev verildi. 2005 yılından bu yana aktif olarak Judo müsabakalarında başarılı görevleri ile dikkat çeken Midillioğlu 10-11-12-Şubat- 2017 tarihleri arasında Rize'de yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasında görev alacak, Midillioğlu'na görevinde başarılar dileriz.

Giresunspor-Şanlıurfaspor Maçı Bugün TRT'de

TFF 1.Lig 20.hafta karşılaşmasında Giresunspor Şanlıurfaspor takımı ile karşılaşacak 12 Şubat Pazar günü saat 16.00'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayacak olan mücadele TRT Avaz kanalından canlı yayınlanacak.

Giresunspor'dan Başkan Karapıçak'a Teşekkür

Giresunspor yönetimi, takımının Balıkesirspor deplasmanı masraflarını üstlenen Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak'a teşekkür etti.

Giresunspor'da Transfer

Giresunspor bir dönem Galatasaray ve Kayserispor takımlarında da forma giyen Defans - Sol Bek oyuncusu 31 yaşındaki futbolcu Çağlar Birinci ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Balıkesirspor-Giresunspor Maçı Bugün TRT'de

TFF 1.Lig 19.hafta karşılaşmasında Giresunspor Balıkesirspor takımı ile karşılaşacak 27 Ocak Cuma günü saat 18.00'da Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda başlayacak olan mücadele TRT Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Midillioğlu'na Görev

Milli Judo hakemimiz Mutlu Cem Midillioğlu'na Ümitler Türkiye Şampiyonası 'da görev verildi. 2005 yılından bu yana aktif olarak Judo müsabakalarında başarılı görevleri ile dikkat çeken Midillioğlu 26-29-Ocak- 2017 tarihleri arasında Ordu 'da yapılacak olan Ümitler Türkiye Şampiyonasında görev alacak

Giresunspor 1 - 0 Altınordu

TFF 1.Lig 18.hafta karşılaşmasında Giresunspor Altınordu takımı ile karşılaştı saat 18.30'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayan mücadele 1.0 Giresunspor un üstünlüğüyle sona erdi.

Giresunspor - Altınordu Maçı Bugün TRT'de

TFF 1.Lig 18.hafta karşılaşmasında Giresunspor Altınordu takımı ile karşılaşacak 21 Ocak Cumartesi günü saat 18.30'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayacak olan mücadele TRT Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Midillioğlu'na Yeni Görev

Milli Judo hakemimiz Mutlu Cem Midillioğlu'na Anadolu Yıldızlar Ligin 'de görev verildi. 2005 yılından bu yana aktif olarak Judo müsabakalarında başarılı görevleri ile dikkat çeken Midillioğlu 21-22-Ocak- 2017 tarihleri arasında Muşa'da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Müsabakalarında görev alacak, Midillioğlu'na görevinde başarılar dileriz.

Rektör Coşkun'dan Giresunspor'a Ziyaret

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresunspor Kulübünü ziyaret etti.

Giresunspor Galibiyetle Başladı

TFF 1.Lig 17.hafta karşılaşmasında Giresunspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı ile karşılaştı saat 18.30'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayan mücadele 2.1 Giresunspor un üstünlüğüyle sona erdi.

Giresunspor - Gaziantep BBSK Maçı Bugün TRT'de.

TFF 1.Lig 17.hafta karşılaşmasında Giresunspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı ile karşılaşacak 16 Ocak Pazartesi günü saat 18.30'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda başlayacak olan mücadele TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Giresunspor'da Transfer

Giresunspor Orta saha sol Mevkiinde oynayan 30 yaşındaki futbolcu Dilaver Güçlü'yü sezon sonuna kadar transfer etti.

Midillioğlu'na Grup Müsabakalarında Görev

Milli Judo hakemimiz Mutlu Cem Midillioğlu'na Liseli Gençler Grup Müsabakaları ’da görev verildi. 2005 yılından bu yana aktif olarak Judo müsabakalarında başarılı görevleri ile dikkat çeken Midillioğlu 06-07-08-Ocak- 2017 tarihleri arasında Erzincan 'da yapılacak olan Liseli Gençler Grup Müsabakalarında görev alacak, Midillioğlu'na görevinde başarılar dileriz.

Jones Carioca Giresunspor'da

Giresunspor Brezilya lı 28 yaşındaki forvet futbolcu Jones Carioca ile 1.5 senelik sözleşme imzaladı..

Isaac Promise Giresunspor ' da

Giresunspor bir dönem Trabzonspor, Antalyaspor,Kardemir Karabükspor takımlarında forma giyen 29 yaşındaki Nijerya lı forvet oyuncu Isaac Promise ile 6 aylık anlaşma imzaladı...

Toplam 790 haber.