Spor

Spor Haberleri

Giresun'da Off-Road Yarışları Nefes Kesti

Aksu Festivali Programı içerisinde yapılan Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası (KAMOK ) 2. Ayak Giresun yarışması nefes kesti. Yarışlara Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Karabük ve Sinop off-road kulüplerinden 20 araç katıldı. Yarışmaları 16 araç tamamlayabildi. Zor ve çekişmeli gecen etap yarışmaları sonunda genel klasman sonuçları belirlendi. Eski Seka Aksu arazisinde yapılan yarışmalarda genel klasmanda birinciliği, Mustafa Akcanca – Kadir Küçükaydın (Rize Ardeşen),ikinciliği Sinan Çelebi- Hasan Çelebi ( Giresun ) ve üçüncülüğü Mustafa Güner- Eyüp Sali (Trabzon ) kazandılar. Genel klasmanda dereceye giren yarışmacılara Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karabıçak tarafından kupaları verildi. Karadeniz Mahalli Off Road Kupası (KAMOK ) 2. Ayak Giresun yarışlarında görev alan Ertan Özgen, Burak Duran, Abdulkadir Güneysu, Güven Abdioğlu, Nuri Peri, Süleyman Gönenç, Cengiz Kesicioğlu ve diğer katkıda bulunanlara plaket verildi.

Festival Maraton Koşusunda Madalyalar Verildi

39.Uluslararası Aksu Festivali 2.Giresun Yarı Maratonu tamamlandı. Maratonu tamamlayan sporseverlere hatıra madalyası verilirken, 21 km yarı maraton bayanlarda Gülşen Karataş, erkelerde Nuri Kömür, 10 km bayanlarda Esra Lakot, erkeklerde Güray Naz yarışları birinci olarak tamamladılar.

Sporcular Terör Olaylarını Kınadı.

Maç öncesi karşılaşmaya “Eli toprak kokan anaların evlatları olduğu sürece vatan bölünmez, şehitler ölmez” pankartıyla çıkan sporcular, terör olaylarını protesto ettiler.

Giresunspor Sevgisiyle Yaşayacağız

Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, sezon bitiminin ardından yazılı bir mesaj yayınladı; Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, tarafından yapılan açıklama şöyle;

Cem Midillioğlu'na Görev

Judo hakemimiz Mutlu Cem Midillioğlu'na Okul Sporları Yıldızlar Judo Final Müsabakaların da görev verildi. 2005 yılından bu yana aktif olarak Judo müsabakalarında başarılı görevleri ile dikkat çeken Midillioğlu 20-21-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Kırşehir 'de yapılacak olan Yıldızlar Judo Final Müsabakalarında görev alacak, Midillioğlu'na görevinde başarılar dileriz.

Giresunspor 2 - 2 M.G Alanyaspor

PTT 1 Ligin son haftasında oynanan Giresunspor- Alanyaspor maçı 2.2 beraberlikle sona erdi.. Giresunspor'un golleri 79.dk Berk İsmail Ünsal 81.dk Tugay Kaçar'dan geldi

M.G Alanyaspor Yöneticilerinden Vali Karahan'a Ziyaret

Giresunspor-Multigroup Alanyaspor karşılaşmasını izlemek üzere ilimizde bulunan Antalya ili Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Giresun Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret etti.

Engelli Öğrencilerle Polisler Dostluk Maçı Yaptı

10-16 Mayıs Engelliler haftası münasebetiyle Teyyaredüzü Gençlik Merkezinde Giresun Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri ile İl Emniyet Müdürlüğü personeli arasında düzenlenen dostluk maçı, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Aybars, Giresun Özel Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sinan Türkay, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerimnin katılımlarıyla gerçekleşti.

Giresunspor'un Kritik Maçının Hakemi Belli Oldu

Giresunspor – Alanyaspor maçının hakemleri açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) den yapılan açıklamaya göre, Giresunspor'un Play-off hakkı kazanması için galip gelmesi gereken karşılaşmayı İstanbul Bölgesi FİFA Kokartlı Hakem Halis Özkahya yönetecek

Başkan Aksu'dan Kutlama

Belediye Başkanı ve Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu dün gece oynanan Pınar Karşıyaka maçı ile sona eren Türkiye Spor Toto Basketbol ligini değerlendirdi. İlk sezonda küme düşme endişesi yaşamadan,

Giresunspor'a Ulusal Kulüp Lisansı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, bugün yaptığı toplantıda lisans adayı kulüpleri; Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda aranan Sportif, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali kriterleri yönünden inceledi ve 2016-2017 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi.

Giresunspor-Alanyaspor Maçı Tarihi Açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu PTT 1. Lig’de oynanacak son karşılaşmaların tarihlerini belirledi. play-off için mücadele eden tüm takımların karşılaşmaları aynı saate alındı.

Ünilig Kadınlar'da şampiyon Giresun Üniversitesi

Ünilig Kadınlar’da Aksaray Üniversitesi'ni yenen Giresun Üniversitesi şampiyon oldu. Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Ünilig Kadınlar kategorisi finalinde, Aksaray Üniversitesi ile Giresun Üniversitesi karşı karşıya geldi. Aksaray Üniversitesi’ni 71-51’lik skorla mağlup eden Giresun Üniversitesi, Ünilig Kadınlar 2015-2016 sezonu şampiyonu oldu.

Gaziantep BBSK - Giresunspor Maçı TRT'de

Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor-Giresunspor PTT 1. LİG, 33. Hafta maçında Giresunspor Gaziantep BBSK takımı ile karşılaşacak 8 Mayıs Pazar, 16:30'da, Kâmil Ocak Stadyumu'nda. başlayacak olan Gaziantep BBSK - Giresunspor karşılaşması TRT Spor kanalından Canlı yayınlanacak...

Giresunspor Süper Lig'e Çıkacak

Yönetim Kurulu ile birlikte yaptığı basın toplantısında konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, “Giresunsporu çok kritik bir maç öncesi ziyaret edip destek vermek için buradayız. Giresunspor tüm Giresun’un kalbidir, sosyal toplumsal bir hadisedir. Onunla mutlu oluyor. O nedenle Giresun’u ve Giresunspor’u mutlu etmek için çalışıyoruz. Bu amaçla çalışınca başarı geliyor. Amaç farklı olunca sonuçta hüsran oluyor. Son derece mütevazi bir bütçeyle Giresunspor çok iyi bir noktada. Bunun nedeni şeffaf samimi bir yönetimdir. Zaman zaman başkanımız biz görevimizi tamamladık diyor ama görev daha tamamlanmadı. Giresunspor’un ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. Biz buna inanıyoruz. Giresunspor Süper Lige çıkacak. Öyle çekilmek yok. Bütün yönetime candan teşekkür ediyorum. Ne gerekiyorsa yaptık, yapıyoruz, yapacağız.” dedi.

Giresunspor'a Ziyaret

Sayın Vali Hasan Karahan, Milletvekilleri Nurettin Canikli, Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk cumartesi günü müsabaka öncesi Giresunspor tesislerine giderek, Başkan Mustafa Bozbağ ve futbolcularımıza başarılar dilediler.

Giresunspor 1 - 0 1461 Trabzonspor

PTT 1. LİG, 32. Hafta maçında Giresunspor-1461 Trabzonspor ile karşılaştı 30 Nisan Cumartesi, 13:30'da, Giresun Atatürk Stadı'nda.. başlayan mücadele Giresunspor'un 1.0 üstünlüğüyle sona erdi Giresunspor'un golü 14 dk Vedat Muriqi'den geldi karşılaşma TRT Avaz kanalından canlı yayınlandı..

THF Başkanı Eyüboğlu'ndan Ziyaret

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu beraberinde Federasyon Başkanvekili Haydar Arslan ile birlikte dün Sayın Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Giresunspor-1461 Trabzonspor Maçı Yayın ve Saati

PTT 1. LİG, 32. Hafta maçında Giresunspor-1461 Trabzonspor ile karşılaşacak 30 Nisan Cumartesi, 13:30'da, Giresun Atatürk Stadı'nda.. başlayacak olan Giresunspor-1461 Trabzonspor mücadelesi saat 13:30'dan itibaren TRT Avaz kanalından canlı yayınlanacak...

Toplam 789 haber.