Türkiye

Türkiye Haberleri

Şehit Uzm.Çvş.Taner Kurt, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında yürütülen operasyonda şehit düşen Tankçı Uzm.Çvş.Taner Kart, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

5 Bin Kutu Fındık Ezmesi Teslim Edildi

Ürünler, TTB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaca ve Genel Sekreter Ufuk Tokdemir tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri yetkililerine, ihtiyaç duyulan kesimlere dağıtılmak üzere teslim edildi.

Ordulu Şehit Havalimanında Karşılandı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Afrin'deki teröristlere yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Cinderes'teki operasyonda şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart'ın (26) cenazesinin Ordu Giresun Havalimanında karşılama törenine katıldı.

189 Kişi Gözaltına Alındı

aranan şahısların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak Türkiye Güven Huzur Uygulaması 10 yapıldı.

TMO'dan Fındık Açıklaması!

Son günlerde bazı basın organlarında Kurumumuzun fındık satışları ile ilgili olarak; satış usulüne ilişkin kriterlerin belirlenmediği, randıman analizi sırasında oynamalar yapıldığı ve denetimlerin yeterli olmadığı gibi gerçekle ilgisi olmayan, fındık satışlarımıza ve nihayetinde fındık piyasasına zarar verecek asılsız iddialar gündeme taşınmıştır.denildi.

Giresun ve Çevrelerinde Kuvvetli Yağmur ve Kar Yağışı Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan son değerlendirmelere göre;

Karadeniz'de Zirai Don Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan zirai don uyarısına göre bölgemizde hafif ve orta dereceli don olayı bekleniyor.

123 Şahıs Gözaltına Alındı,8 Aranan Şahıs Yakalandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, tütün mamulleri kaçakçılığı ile mücadelede suça konu ürünlerin toplum nezdinde ulaşılabilirliğinin engellenmesine yönelik olarak 81 ilimizde 24 Şubat 2018 Cumartesi günü “Duman-3” uygulaması yapıldı.

Tarım Bakanı'ndan Fındık ve Lisanslı Depo Açıklaması

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Fındık ve lisanslı depoculukla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Karadeniz'de Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden 23 Ocak 2018 Salı saat 13:00’de 11 uyarı numarasıyla yapılan açıklamada Doğu Karadeniz’de rüzgârın etkisini arttırarak fırtına şeklinde esmesi beklendiği bildirildi.

Fırtına Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 21 Ocak 2018 Pazar saat 17:45’de 41 uyarı numarasıyla yapılan açıklamada Doğu Karadeniz, Batı Karadeniz, Marmara ve Ege’ de kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı.

Şehitler Son Yolculuklarına Uğurlandı

17 Ocak 2018 tarihinde şehit olan Hava Pilot Binbaşı Ümit Karamustafa ile Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı’nın naaşı, ilk olarak askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanına getirildi.

Vali Sarıfakıoğulları, Ordu'da Şehit Cenazesine Katıldı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 17 Ocak Çarşamba günü Isparta’da düşen askeri uçakta şehit olan iki subayın Ordu ilindeki cenaze törenine katıldı.

Ordu'lu Şehitlerin Cenaze Programı Açıklandı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde eğitim uçuşu yapan askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hv.Plt.Bnb.Ümit Karamustafa ile Hv.Plt.Yzb.Ali Şahin Odabaşı'nın naaşı

Ordu'da (166) Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Ünye İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde;

31 Aranan Şahıs Yakalandı

Ayrıca yapılan denetlemeler esnasında 31 aranan şahıs ve vize ihlali yapan 5 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Meteoroloji'den Soğuk Hava ve Kar Yağışı Açıklaması!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan son değerlendirmelere göre;Ülkemizin iç ve batı kesimlerinde etkisini sürdüren ılık ve yağışlı havanın, cumartesi günü

208 Aranan Şahıs Yakalandı

Ülke genelinde, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenliği için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” düzenlendi

Tarım'da Beklenen Yağış Gerçekleşmedi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, noktasal olarak yapılan kuraklık analizlerine göre, meteorolojik olarak, 2016-2017 tarım yılının son 44 yılın en kurak yılı olduğunu bildirdi.

Toplam 1112 haber.