Türkiye

Türkiye Haberleri

Gök Gürültülü Sağanak Yağış

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde 25. Mayıs 2018 Cuma gününe kadar gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

34 Şahıs Gözaltına Alındı

Otobüs Terminalleri/Tren Gar ve İstasyonları Uygulaması düzenlendi.

Seçim Güvenliği Bölge Toplantısı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 10 Mayıs Perşembe günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında, Samsun ilinde yapılan Bölge Seçim Güvenliği Toplantısına katıldı.

Karadeniz Turizm Çalıştayı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Ordu ilinde gerçekleştirilen II.Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Doğu Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesine katıldı.

Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon

Operasyon sonucunda; Adam öldürme suçundan 12, hırsızlık suçundan 234, yaralama suçundan 137, cinsel suçlardan 23, yağma suçundan 33, dolandırıcılık suçundan 46, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 30, FETÖ/PDY örgütüne üye olmak suçundan 2 kişi ile diğer suçlardan aranan 574 şahıs olmak üzere toplam 1.091 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk işlemi gerçekleşti.

83 Kişi Gözaltına Alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı birimleri tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün huzur ve güven ortamında kutlanmasının sağlanması,

169 Aranan Şahıs Yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü vatandaşların huzur içinde parkları kullanabilmesi adına 81 il genelinde Türkiye Huzurlu Parklar Uygulaması gerçekleştirdi

Meteorolojiden Zirai Don Uyarısı!

Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Bu geceden (20.04.2018 Cuma) itibaren, 22.04.2018 pazar sabahına kadar

Meteorolojiden Sis Uyarısı

Giresun Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Karadeniz kıyılarında ve Marmara’nın kuzey ve doğusunda devam eden sis hadisesiyle ilgili uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji'den Sis Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Marmara’nın kuzeyi ile Karadeniz kıyılarında etkili olan ve hayatı olumsuz yönde etkileyen sis hadisesinin önümüzdeki 3 gün boyunca zaman zaman yoğunluğunu artarak devam edeceği tahmin edildiğinden başta hava ve deniz ulaşımı olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

67 Şüpheli Şahıs Gözaltına Alındı

Yasadışı bahis sitesi kurduğu ve yönettikleri tespit edilen 67 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Gümüşhane'de PKK İle Sıcak Temas

Gümüşhane Valisi Okay Memiş,Karadeniz bölgesindeki sayıları çok az olan terörist unsurlarla sıcak temas sağlandığını söyledi.

11.Kalkınma Planı Karadeniz Toplantısı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan'ın Başkanlığında, Samsun’da gerçekleştirilen, On Birinci Kalkınma Planı Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı’na katıldı.

Meteorolojiden Zirai Don Uyarısı

Beklenen Meteorolojik Hadise Zirai Don Olayına Dikkat!

Fındık Üreticilerinin Dikkatine!

Fındık Bahçelerinde Yabancı Ot Mücadelesi Zamanı Gelmiştir

109 Kişi Gözaltına Alındı

558.286 kişi kontrol edildi. 1.589 aranan şahıs yakalandı, 109 kişi gözaltına alındı.

Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Operasyon

Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Operasyon düzenlendi

21 Mart Dünya Ormancılık Günü

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, iklim ve su rejimini düzenleyen, erozyonu ve çevre kirliliğini önleyen, ekolojik dengeyi koruyan ormanların yaşam için vazgeçilmez olduğunu bildirdi.

AFAD'tan Deprem Sorgulama Sistemi

En son 1996 yılında hazırlanan Türkiye deprem haritası güncellenerek Resmi Gazete’nin dün yayınlanan mükerrer sayısında yayımlandı.

Toplam 1112 haber.