Türkiye

Türkiye Haberleri

Türkiye Sigortacıları Giresun'da Buluştu

Giresun Ticaret Sanayi Odası ev sahipliğinde Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu Karadeniz Toplantısı 30 il sigorta sektörü temsilcilerinin iştiraki ve Giresun Belediyesi, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Medikal Park Hastanesi ile Giresun KSS Grup firmalarının katkılarıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Huzurlu Parklar Uygulaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatlarıyla vatandaşlarımızın huzur içinde parklarda vakit geçirebilmesi amacıyla 81 il genelinde Türkiye Huzurlu Parklar Uygulaması gerçekleştirdi.

6.3 Şiddetinde Deprem

T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre saat 01.31 sıralarında merkez üssü Muğla Gökova körfezi olan 6,3 büyüklükte deprem meydana geldi..

Karadeniz'de Sağanak Yağış

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu,

Cinnet Geçiren Asker Koğuşu Taradı

Manisa'nın Kula ilçesinde karakolda cinnet geçiren bir askerin, silahla ateş açması sonucu 3 asker şehit oldu 3 asker ise yaralandı

Ülke Genelinde Narko-Sokak (2) Uygulaması

Ülke genelinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde uyuşturucu ticaretinin yoğun olarak yapıldığı tespit edilen yerlerde geniş çaplı bir uygulama gerçekleştirildi.

Tarımsal Ürünün Anavatanı Türkiye

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, bu ülkenin insanlarının dünyanın en değerli topraklarında yaşadığını bilmesi ve bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini bildirerek,

Meteorolojiden Sıcak Hava Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan son değerlendirmelere göre;Ülkemizde halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının,

Fındıkta Temmuz Ayında Yapılması Gerekenler

Trabzon Ticaret Borsası tarafından Fındık üreticilerine Temmuz ayında alınması gereken tedbirler anlatıldı, Açıklamada şu hususlar belirtildi;

Karadeniz'de Gök Gürültülü Sağanak Yağış

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinin Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, bölgenin iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu,

Şehit Ateşi Karadeniz'e Düştü

Şırnak ili Uludere ilçesinde meydana gelen terör saldırısı sonucu Trabzon Araklı ilçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Komando Er Sinan Hamza şehit oldu.

Bayramda Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan son değerlendirmelere göre; Ramazan Bayramı tatili süresince (24 Haziran Cumartesi ile 27 Haziran Salı günleri)

Ramazan Bayramında Asayiş

Emniyet Genel Müdürlüğünce alınacak Ramazan Bayramı Asayiş Tedbirleri belirlendi

Ordu Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde devam eden operasyonlarda bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenenh el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Onur Tiken, son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari Şehidinin Naaşı Ordu'ya Getirildi

Şehit Uzman Çavuş Onur Tiken için 17 Haziran Cumartesi günü saat 22.30 da Ordu-Giresun Havalimanında askeri karşılama töreni düzenlendi. Tören öncesi şehidimizin ailesini, Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Numan Kurtulmuş ile Vali Hasan Karahan teselli ederek, yalnız bırakmadılar.

Ordu'lu Uzman Çavuş Şehit Oldu

Hakkari'de terör örgütüyle girilen çatışma sonucu 2 asker şehit oldu şehit olan askerlerden birinin Ordu ili Çatalpınar İlçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Onur Diken olduğu öğrenildi..

Dünya Çölleşmeyle Mücadele Günü

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, çölleşmenin, dünyanın sonunu getirdiğini bildirerek, kurak alanların bozulması nedeniyle çölleşen alanlar, Türkiye'nin 46 katı büyüklüğüne 3,6 milyar hektar alana ulaştı. Kuraklık ve çölleşme 110 ülkede 1,2 milyar nüfusu etkiliyor dedi.

Tarımdan, Mart'ta 5 Milyonluk İstihdam

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarımda Şubat ayında 5 milyon 36 bin olan istihdamın, Mart ayında 49 bin artışla 5 milyon 85 bine yükseldiğini bildirdi.

Ülke Genelinde Yapılan Operasyonlar

Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH), Jandarma Komando Birlikleri ile İç Güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava ve Kara unsurlarınca 632 operasyon gerçekleştirilmiş, örgüte yardım ve yataklık iddiası ile 227 kişi gözaltına alınmıştır.

Toplam 1114 haber.