Necati Tığlı, Batlama Grup Karayolu TBMM Gündemine Taşıdı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Batlama Grup Karayolu TBMM Gündemine Taşıdı

PAYLAŞ

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Batlama Grup Karayolu TBMM Gündemine Taşıdı
 

 

Batlama grup yolu 30 köy, Kulakkaya ve Bektaş yaylası gibi önemli turizm merkezlerine, uluslararası bir marka olan Fresa maden suyu tesisi ve içme suyu kaynaklarına ulaşım sağlayan ve karayolları ağında bulunan bir yoldur.

 

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, “Giresun’da her seçim döneminde iş makineleri getirilip şov yapılan Batlama Grup Karayolu’nun seçimler sonrasında unutulduğunu, karayolları ağında olan bu yolun yapımının, AKP’nin İktidara geldiği günden bugüne kadar hep istismar edildiğini” söyledi.

 

Batlama Grup Karayolu için TBMM’de söz alan TBMM Başkanlık Divanı üyesi CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı şunları söyledi:

 

“Giresun’da her seçim döneminde iş makineleri getirilip şov yapılan Batlama Grup Karayolu seçimler sonrasında unutulur.

 

Karayolları ağında olan bu yol, AKP’nin İktidara geldiği yıldan bugüne kadar hep istismar edilmiştir.

 

Batlama grup yolu 30 köy, Kulakkaya ve Bektaş yaylası gibi önemli turizm merkezlerine, uluslararası bir marka olan Fresa maden suyu tesisi ve içme suyu kaynaklarına ulaşım sağlanmaktadır.

 

Yalnızca bu işletmeler için dahi bir devletin vatandaşından bu talep gelmeden bütün imkanlarını seferber etmesi gereken bir yolun, karanlıkdere mevkiinde yıllardır tamamlanamayan kamulaştırma sebebiyle her yıl birçok kaza olmaktadır.

 

400 Metre Asfalt 4 Yılda Tamamlanmış

Eskiden iki belde belediyesine ulaşım sağlanan yol güzergâhında yer alan vadide vatandaşlarımız yeni bir ilçe kurulmasını ve 20-25 yıldır yolun düzeltilmesini beklerken, AKP çıkıp 400 metrelik kısmın tamamlandığını gururla duyuruyor.

 

Utanmamak için bazen susmak gerekir diyorum sadece…” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN