Vali Sarıfakıoğulları 2 Şehit Ailesini Ziyaret Etti

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 30 Kasım Perşembe akşamı 2 şehit ailemizi ziyaret ederek istek ve sorunlarını dinledi.
 
İlk olarak anne babası vefat eden Şehit Jandarma Çavuş Yılmaz Mındız’ın kardeşini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, şehidimizin kardeşine başsağlığı dileklerini iletti.
 
Aileyle bir süre sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları ve beraberindekiler, 3 Ekim 1995 yılında Tunceli Mazgir Ziyaret Tepe bölgesinde mayınla temas sonucu şehit düşen Şehit Jandarma Çavuş Mındız’ın ruhuna Fatiha okuyarak, yapılan duaya katıldılar.
 
Ardından Şehit Polis Memuru Muzaffer Can’ın eşi ve oğlunu ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
 
09 Aralık 1998 yılında Amasya ilinde meydana gelen terör saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Can’ın ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları, ailenin sorunlarını dinleyerek, şehidimizin ruhuna Fatiha okuyarak, yapılan dualara eşlik etti.
 
Ziyarette, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Bahri Bostancı, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mustafa Tosun, İl Müftüsü Muhittin Oral ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan Geldi hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN