Görele'de 'Yarı Olimpik Yüzme Havuzu' Hizmete Açıldı

Görele Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun açılışı yapıldı. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ilçenin Yeşiltepe Mahallesi 13 Şubat Caddesi'nde hizmete girdi.

PAYLAŞ

 

Belediye Başkanı Hasbi Dede, ilçe için büyük öneme sahip bir tesisin açılışını yaptıklarını söyledi.

Bu tesisten Görele’nin yanı sıra diğer ilçelerinde istifade edeceğini belirten Belediye Başkanı Hasbi Dede, “İlçemizde tüm branşlarda olduğu gibi yüzme sporunda da başarılı sporcularımızın yetişmesini istiyoruz. İnanıyorum ki, bugün burada hizmete sunduğumuz Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz sayesinde ilçemizi, bölgesel, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil edecek sporcular yetiştirecektir. Gençlerimiz, çocuklarımız ve engelli kardeşlerimiz bu havuzumuzdan istediği gibi istifade edebileceklerdir. Her zaman spor ve sporcularımızın yanında olduk. Spor alanında başka çalışmalarımızda olacak. Ben bu tesisin ilçemize kazandırılması emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı Hamit Genç ise, tesisin hizmete açılmasında emeği gecen herkese teşekkür ederek, “İtiraf etmek gerekirse alt yapı olarak en donanımlı bir ilçede görev yapmaktan dolayı mutluyum. Bir çok emsali ilçenin çok daha ötesinde tesise sahip bir ilçedeyiz. Bu gibi hizmetlerin ilçeye kazandırılması çok önemlidir fakat daha önemli bir şey var ki bu tesislerin etkili ve verimli bir şekilde vatandaşlarımızın tamamına hizmet etmesini sağlamaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN