Fizik Tedavi Merkezinde İnceleme

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 30 Kasım Perşembe günü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.
 
Teyyaredüzü mahallesinde Prof.Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi arkasındaki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin bölümlerini gezen Vali Sarıfakıoğulları İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Hüseyin Aslantürk ve hastane yöneticisi Dr. Suat Özcan’dan bilgi aldı. 
 
10.624m² kapalı alanlı hastanenin bodrum kat, zemin kat, birinci kat, ikinci kat ve üçüncü kat olmak üzere beş kattan oluştuğunu belirten yetkililer, 89 yataklı hastanede; 3 fizik tedavi salonu, 2 rehabilitasyon salonu, 1 manyetik oda ile 1 traksiyon salonu bulunduğunu, 7 uzman hekim, 14 Fizyoterapist, 144 personelin görev yaptığı bilgisini verdi.
 
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde ayrıca ilimizde tek olan Robotik Rehabilitasyon cihazı ile aylık 130 hastaya, pedatrik, ortopedik ve nörolojik rehabilitasyonda günlük 120 hastaya, fizik tedavi seansı olarak da günlük 350 hastaya hizmet verildiğini sözlerine eklediler.
 
Hastanenin son derece modern ve ferah bir yapısı olduğunu kaydeden Vali Sarıfakıoğulları, robotik rehabilitasyon salonu ve elektropi salonunda tedavi gören hastaları  tedavi gördükleri salonlarda ziyaret ederek, hastaların durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Hastalara acil şifa dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN