Şehidin Naaşı Gözyaşlarıyla Karşılandı

29.12.2018 Cumartesi günü saat 12.45 sıralarında Hakkari ili Şemdinli ilçesi 34. HD.TUG. 2. HD. TB. Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Tekeli Köyü Mirgesav Üs Bölgesinin su arızasının giderilmesi maksadı ile Mesure yaylasında görevlendirilen ve görevi esnasında çığ düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Salih Dinç'in cenazesi Giresun'a getirildi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

29.12.2018 Cumartesi günü saat 12.45 sıralarında Hakkari ili Şemdinli ilçesi 34. HD.TUG. 2. HD. TB. Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Tekeli Köyü Mirgesav Üs Bölgesinin su arızasının giderilmesi maksadı ile Mesure yaylasında görevlendirilen ve görevi esnasında çığ düşmesi sonucu  şehit olan Piyade Uzman Çavuş Salih Dinç’in cenazesi Giresun’a getirildi.
 
Bekar ve 26 yaşında olan şehit Piyade Uzman Çavuş Salih Dinç’in  Türk bayrağına sarılı naaşı, Van’da düzenlenen askeri törenin ardından askeri uçakla Giresun-Ordu Havalimanına getirildi.  Giresun-Ordu Havalimanında şehidin annesi Zühre Dinç ile babası Emrullah Dinç’e başsağlığı dileyen Vali Sarıfakıoğulları aile fertlerine sabırlar diledi.

Şehidin naaşını Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekilli Kadir Aydın, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresun Vali Yardımcıları Recep Uzal ve Metin Maytalman, Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J.Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ile çok sayıda vatandaş karşıladı.
 
Şehit Piyade Uzman Çavuş Salih Dinç, yarın (30.12.2018 Pazar) Dereli  ilçesinde düzenlenecek Askeri tören ve öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Dereli ilçesi Tepeküknarlı köyünde toprağa verilecek.
 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN