Spor

Spor Haberleri

Başkan Emür Taraftarı Şampiyonluk Maçına Davet Etti

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Pazar günü Eynesil Belediyespor ile oynanacak Şampiyonluk maçı için taraftara çağrıda bulundu. Şampiyonluk için taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Meşaleler ve Tezahüratlarla Karşılandı

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmaları kapsamında çok anlamlı bir buluşmaya imza attı. Şenlikoğlu, Perşembe akşamı Giresunspor taraftarları ile bir araya geldi. Muhteşem görüntülere sahne olan buluşmada Şenlikoğlu, Giresunspor sevdalıları tarafından meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Giresunspor Tribün Lideri Özden Tütüncü tarafından Şenlikoğlu’na üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Giresunspor Başkanı Eren'den Birlik Beraberlik Çağrısı

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren Tesislerde düzenlediği basın toplantısında önemli konulara vurgu yaptı.Camiamıza birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Başkan Sacit Ali Eren herkesten sezon sonuna kadar takımımızı desteklemelerini istedi.

Giresun Çotanak Stadında Son Durum

ValiHarun Sarıfakıoğulları, inşaatı devam eden Giresun Çotanak Stadında incelemede bulundu.

Giresunspor'un Yeni Teknik Direktörü İmzaladı

Giresunspor Kulübü, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

Ümit Özat İle Yollar Ayrıldı

Giresunspor kulübünden yapılan açıklamada, Kısa bir süre önce kulübümüzde göreve başlayan değerli hocamız Ümit Özat ile hiçbir maddi beklentisi olmaksızın karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emekleri için kendisine ve ekibine teşekkür eder bundan sonraki teknik direktörlük hayatında başarılar dileriz denildi.

Giresun Spor Kulübüne Ziyaret

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Spor Kulübünü ziyaret ederek, göreve yeni başlayan Giresun Spor Kulübü yönetimine iade-i ziyarete bulundu.

Miljan Skrbic Giresunspor'da

Giresunspor Kulubü, 23 yaşındaki Sırp forvet oyuncusu Miljan Skrbic ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

Orhan Taşdelen Giresunspor'da

Giresunspor Kulubü, 31 yaşındaki tecrübeli sol bek Orhan Taşdelen ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Emre Nefiz Giresunspor'da

Giresunspor Kulubü, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Nefiz ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Sercan Yıldırım Giresunspor'da

Giresunspor Kulubü, 28 yaşındaki forvet oyuncusu Sercan Yıldırım ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Judo Hakemlerimize Görev

Judo hakemlerimiz İsmet Midillioğlu ve Bedirhan Midillioğlu 'na 25-27 Ocak 2019 tarihlerinde Samsun'da yapılacak, 19 Mayıs 1919 100. Yıl Ümitler Türkiye Şampiyonasın’ da görev verildi. Giresun’umuzu Defalarca Sporcu Olarak Temsil eden Genç Hakemlerimiz Müsabıklığı Bırakıp Giresun unumuzun İsmini Hakem olarak Duyurmaya devam ediyorlar Midillioğul’larına Görevlerin ’de başarılar dileriz.

Giresunspor'da Transfer

Giresunspor Kulübü ligin ilk yarısında Denizlispor'da oynayan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Taş ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Giresunspor Yeni Yönetimden Vali'ye Ziyaret

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Spor Kulübü yeni yönetimini makam da kabul etti.

Zoro Cyriac Giresunspor'da

Giresunspor Kulübü 29 yaşındaki Fildişi Sahili asıllı Belçikalı Forvet - Sol Kanat oyuncusu Zoro Cyriac'ı yıl sonuna kadar kiralık olarak satın alma opsiyonlu kadrosuna kattı.

Toplam 783 haber.