Spor

Spor Haberleri

28 Çotanaklar Derneğinden Teşekkür

28 Çotanaklar Derneği  Başkanı Yalçın Şirin Giresunspor'un ligdeki durumunu değerlendirdi.

Keşap İlçe Stadının Yenilenme İhalesi Yapıldı

Keşap İlçe stadı yenilenme ihalesi yapılarak inşaat yapımına başlanıldı. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür yaptığı açıklamada 

Giresunspor'da Yeni Transfer

Yeni Spor Salonu Hizmete Girecek

Giresun TÜFAD ( Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) bu yıl Giresunsporlu eski futbolculardan Tuncay Gökal adına ‘Sürekli Antrenör Gelişim Semineri’ düzenledi.

Giresunspor’a 2 Adet Loca Desteği

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Giresunspor’a destek amacıyla iki adet loca kiraladı.

Sokak Basketbolu Coşkulu Başladı

Yaşanan pandemi süreci nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan sokak basketbolu geri döndü.

Haydi Çocuklar Futbola Etkinliği

Futbol okuluna katılmak isteyen sporcuların spor yapmasına engel olmadığına dair sağlık belgelerini ilgili kurumlardan alarak yaz futbol okuluna katılacakları ilk gün yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

TFF'den Yüzde 50 Seyirci Kararı

TFF, yeni sezonda maçlara stat kapasitelerinin yüzde 50'si oranında seyirci alınacağını açıkladı.

Sokak Basketbolu için Başvurular Başladı

25 Temmuz günü açılış maçıyla birlikte start alacak olan sokak basketbolunda maçlar Atatürk Meydanı’nda oynanacak olup, bazı maçların 19 Eylül Spor salonunda oynanması da gündemde.

Süper Lig Hakemlerinden Erener'e Ziyaret

Görele’de Giresunspor’un ilk Süper Lige çıktığı tarihte deplasman dönüşü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Giresunspor futbolcusu Ünal Dikbaş’ın anısına düzenlenecek olan ‘Masterler Futbol Turnuvası’ nedeniyle ilçede bulunan Süper Lig hakemlerinden Yunus Yıldırım ve Aytekin Durmaz ile eski sporculardan oluşan heyet, Belediye Başkanı  Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Yapım İşine Ait Sözleşme İmzalandı.

Görele Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek olan “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu” yapım işine ait sözleşme imzalandı.

Semt Sahalarının Yapımına Başlandı

Aksu ve Çıtlakkale semt sahalarının yapımına başlanırken, diğer 3 semt sahasının yapılmasına ise kısa zamanda başlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Giresunspor'a Ziyaret

Gençlik ve Spor Alanında Giresun’a 1 milyar Liralık Yatırım

Gençlik ve spor alanında yapılan yatırımlarla Giresun'un spor altyapısının güçlendiğine dikkat çeken Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada; 'İlimizde vatandaşlarımızı hizmetin her çeşidiyle buluşturmaya çalışıyoruz. Son 18 yılda gençlik ve spor alanında yapılan yatırımlarla Giresun’u geliştiriyor, halkımızın ve gençlerimizin yarınlarını inşa ediyoruz.

Başkan Şenlikoğlu: Süper Lige Çıkacağız

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresunspor’un 54. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Giresunspor Samsun'a Ulaştı

Toplam 788 haber.