Vali Serdengeçti Başkanlığında İlk Kaymakamlar Toplantısı Gerçekleştirildi

 Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, başkanlığında Vali Yardımcıları ve Kaymakamların katılımıyla ilk toplantı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ

Vali Serdengeçti başkanlığında, 21 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de Giresun Valiliği Kütüphane Toplantı Salonu’nda Kaymakamlar Genel Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Toplantıda, Giresun’da iyi bir kadronun bulunduğunu ifade eden Vali Serdengeçti, bu kadrolar sayesinde Giresun’da yaşanan afetin izlerinin kısa sürede ve büyük oranda silindiğini belirtti.

Kaymakamlara; “Hangi makamlarda bulunulursak bulunalım, hayatımızı en güzel şekilde yaşamayı, bulunduğumuz makamlarda en iyi hizmeti vermeye gayret göstererek yapalım.” diyen Vali Serdengeçti, Mülki İdare Amirliğinin toplumdaki yeri ve öneminden bahsetti.

Giresun’un bulunduğu coğrafi konum itibarıyla sık sık afetlere maruz kalan bir bölgede olduğuna vurgu yapan Vali Serdengeçti, Karadeniz Sahil Yolu olarak adlandırılan şehirlerarası vasıta yolunun Giresun’dan geçmesi nedeniyle trafik güvenliğinin de önemine dikkat çekti.

Giresun’un Mülki İdare Amirleri için hizmet üretmek için çok elverişli bir il olduğunu söyleyen Vali Serdengeçti, “İşimizi ciddiyete alarak yaptığımız sürece başarı kendiliğinden gelecektir.” dedi.

Kamu yatırımlarının sıkı bir şekilde takip edilmesi talimatı veren Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, “Kamu yatırımlarının sadece takibinin değil, projesinden başlayarak tüm ayrıntılarına kadar bilmemiz ve ona göre takibini yapmamız gerekmektedir. Mesai mefhumu gözetmeden çalışacağız. İş disiplinini her zaman ön planda tutacağız. Disiplinli çalışma bizleri başarılı kılacak en önemli anahtardır.” uyarısında bulundu.

Toplantının devamında Kaymakamlarla ilçelerinin durumu ve yapılması gerekenleri ana başlıklar halinde görüşen Vali Serdengeçti, ilçelerin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında da ön bilgi aldı.

Vali Serdengeçti, belirli bir program dahilinde ilk etapta tüm ilçeleri ziyaret ederek; yatırımları, sorunları ve talepleri yerinde değerlendirmeye alacaklarını belirterek, Kaymakamlara çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN