Sporculara Ziyaret

Vali Harun Sarıfakıoğulları, hafta sonu katıldığı birçok etkinliklere sportif faaliyetleri takip ederek devam etti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Vali Harun Sarıfakıoğulları, hafta sonu katıldığı birçok etkinliklere sportif faaliyetleri takip ederek devam etti.
 
Vali Sarıfakıoğulları, 7 Nisan Cumartesi günü Cumhuriyet Ortaokulu’nda devam eden Okçuluk kursunu ziyaret ederek, okulun beden eğitimi öğretmeni Fikret Dizdar’dan okçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi alarak sporcularla bir süre sohbet etti.
 
Ardından, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda, 19 Eylül Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Okul Sporları Karate Yıldız Kız-Erkek Grup müsabakalarını izleyen Vali Sarıfakıoğulları, turnuva hakkında bilgi aldı.
 
Yetkililer tarafından verilen bilgide; Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Karete Küçükler ve Yıldızlar Kız-Erkek Grup Yarışmaları kapsamında düzenlenen turnuvaya Giresun’la birlikte 9 ilden 175 sporcunun katıldığı belirtildi.
 
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan tarafından Vali Sarıfakıoğulları’na spor faaliyetlerine verdiği desteklerden dolayı bir plaket sunulurken, Vali Sarıfakıoğullar da dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini vererek,   organizasyona katkı sağlayan sporcu, hakem, antrenör ve personeli tebrik ederek başarılar diledi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN