Çocuklarla Kahvaltı

Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Dr. A.Serpil Sarıfakıoğulları, hafta sonunda çocuk evlerinde kalan çocuklarla, kahvaltıda buluştu.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

  Vali  Harun Sarıfakıoğulları ve eşi  Dr. A.Serpil Sarıfakıoğulları, hafta sonunda çocuk evlerinde kalan çocuklarla, kahvaltıda buluştu.

Vali Sarıfakıoğulları ve eşi, 7 Nisan Cumartesi günü Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuklarla birlikte, Giresun Merkez İnişdibi Alabalık Tesisinde kahvaltı yaptı.
Kahvaltı süresince Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendinin yakından ilgilendiği çocuklar, güneşli bir günün ve kahvaltının keyfini çıkardı.

Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi Dr. A.Serpil Sarıfakıoğulları, kahvaltının ardından çocuklara alabalık tesisini gezdirerek, tesiste bulunan değişik türde hayvanları izletip, onlarla oyunlar oynayarak güzel havanın tadını çıkardılar.

Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi Dr. Sarıfakıoğulları’nın Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuklarla gerçekleştirdiği hafta sonu etkinliğinde, Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun da hazır bulundu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN