Konkasör ve Kilit Parke Taşı Tesislerinde İnceleme

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Tirebolu ilçesinde bulunan Giresun İl Özel İdaresine ait Konkasör ve Kilitli Parke tesisinde 13 Nisan Cuma günü incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Vali  Harun Sarıfakıoğulları, Tirebolu ilçesinde bulunan Giresun İl Özel İdaresine ait Konkasör ve Kilitli Parke tesisinde 13 Nisan Cuma günü incelemelerde bulundu.
 
Tirebolu İlçesi, Demirciler Mahallesi Kuşkaya Mevkiinde Giresun İl Özel İdaresine ait Kırma-Eleme-Yıkama (Konkasör) Hazır Beton ve Kilitli Parke Üretim Tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, tesisle ilgili İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın ve İşletme Müdürü Okay Sarısaray’dan bilgi aldı.
 
Kurum yetkilileri tarafından Vali Sarıfakıoğulları’na, tesisin kurumun altyapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulduğu, Kilitli Parke (400.000 M²/Yıl), Kırma-Eleme-Yıkama (312000 Ton/Yıl) ve Hazır Beton Üretim (540000 ton/yıl) kapasite ile projelendirildiği, 37 dönüm arazi üzerine kurulu bulunan Kırma-Eleme-Yıkama (Konkasör) Hazır Beton ve Kilitli Parke Üretim Tesisi’nde günde toplamda 6 çeşit agrega (Doğal Kum, Kırma Kum, 07-15 Çakıl, 7-15 Çakıl 12-19 Çakıl, 19-25 Çakıl) üretildiği ve günlük üretim miktarının 1500 ton olduğu bilgisi verildi.
 
Tesiste gerçekleştirilen hazır beton üretiminin, parke için yapılmakta olduğu bilgisini veren kurum yetkilileri, parke üretim tesisinde günlük 700 metrekare parke üretilmekte olduğunu ve aynı tesiste 6’lık Parke Bordür, Yağmur Oluğu ve benzeri ve tüm mamul ürünlerin altyapısının mevcut olduğunu söylediler.
 
Vali Sarıfakıoğulları’nın, Konkasör ve Kilitli Parke tesislerindeki incelemeleri sırasında; Tirebolu Kaymakam Vekili Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, İl Jandarma Komutanı J.Alb. B.Murat Yakın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın ve İşletme Müdürü Okay Sarısaray’da hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN