Kent Konseyinden Ziyaret

Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahim ve Genel Sekreter Ali Murat Yılmaz İl Genel meclisi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel'i makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahim ve Genel Sekreter Ali Murat Yılmaz İl Genel meclisi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu, konseyin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel ise kent konseylerinin şehirler için önemli olduğunu belirtti.
Gürel sohbette önemli bilgiler de vererek; “Giresun’un kültür merkezi sorununu bitiriyoruz. Atatürk Lisesi’nin pansiyonunun olduğu alana kültür merkezi yapacağız. Projesi ise Kültür Bakanlığı’nın üst düzey mimarları tarafından “Kültür Han” olarak çizildi ve 2019 yılı yatırım programına alındı” dedi. Gürel, Seka alanındaki hastane hizmete girince Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nin aşama aşama tadilata alınarak hem büyütülüp hem de modernleştirileceğini kaydetti. Başkan Gürel, turizmde son yıllarda önemli bir ivme yakalandığını, Zeytinlik semtinde restorasyon çalışmalarının sürdüğünü, adadaki kazı çalışmalarına da devam edileceğini söyledi. Başkan Mürşit Gürel Özel İdare’deki köy hizmetleri mantığını yıktıklarını, sosyal faaliyetlere ve yetkileri çevresinde şehir içi projelerine ağırlık verdiklerini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN