Kaldırımlarda Onarım

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi şehir genelinde bozulan, araç ve yaya trafiğini olumsuz etkileyen yol, kaldırım ve orta refüjlerde tamirat ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Belirli program dahilinde yürütülen çalışmalar Belediye Çözüm ve Koordinasyon Birimine bağlı Acil Ekip tarafından ivedilikle yapılıyor. Son olarak yapılan çalışmalar kapsamında ekipler Gaziler Mahallesi 159 Nolu Sokak’ta bulunan Güre Ortaokulu önündeki mevcut kaldırımda yenileme, aynı sokak üzerinde bulunan Güre Özel Eğitim İş Uygulama Ortaokulu önünde ise engelli öğrencilerin okula giriş çıkış yaparken sıkıntı çekmeden rahat bir şekilde kullanabilmeleri için okul girişinde düzenleme yapıldı.

Birim bünyesinde bağlı diğer bir ekip tarafından da Nizamiye Mahallesi Kalpakçı Sokak ile Çınarlar Mahallesi Çınar Sokak’ta da kilit parke tamiratı yapılarak, yolların bozuk ve düzensiz olan bölümleri yenilenmiş oldu.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, yapılan çalışmalar hakkında kısa bir bilgi vererek şunları söyledi; “Giresun Belediyesi olarak elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirip bu şehre ve bu şehrin insanlarına hizmet ediyoruz. Çalışmalarımızı insan odaklı yapıp, giderilmesi gereken eksiklikleri gideriyoruz. Çalışmanın ve hizmetin büyüğü küçüğü olmaz. Önemli olan insana odaklı yapılan çalışma ve hizmettir. Ekiplerimiz gece ve gündüz bu şehir için çalışıyor. Hazırlanan çalışma programı kapsamında yapılması ve giderilmesi gereken eksiklikler gideriliyor.”t

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN