Eğitim

Eğitim Haberleri

Pazarlama Araştırması Eğitimi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören Akademi ortaklığında sınırlı sayıda üyeye yönelik eğitim verildi.

Yaz Okulu Sona Erdi

Görele Belediyesi yaz okulu öğrencileri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen yılsonu sergisi ve gösterisi yoğun ilgi gördü. Minik ellerin kocaman yürekleriyle 2 aylık süre zarfında hazırladıkları resim, heykel, ebru ve taş boyama sanatları Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde halkın beğenisine sunuldu. Miniklerin yaptıkları dans ve koro eşliğinde söyledikleri ilahi ve şarkılar ise izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Yeni Katılan Öğrencilere Mesaj

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Cevdet Coşkun Giresun Üniversitesine Yeni Katılan Öğrencilere mesaj yayınladı

Rektör Cevdet Coşkun,Dekanlar Toplantısına Katıldı

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun Yükseköğretim Kurulunda düzenlenen İlahiyat Fakültesi Dekanları Toplantısına katıldı.

Telafi Sınavları Yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları yapıldı.Ahşap kalıpçılık ve inşaat işçiliği alanlarında yapılan telafi sınavlarına toplam 30 kişi katıldı.

Vali Sarıfakıoğulları, Konferansa Katıldı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Üniversitesince düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansına katıldı.

Okul İçin Resmi Protokol İmzalandı

Bulancak'a açılması kararlaştırılan Bulancak Endüstriyel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu binamızın tahsisi ve binanın yapımının Bulancak Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapımın üstlenmesi protokolü Giresun Üniversitesi'nde imzalandı.

Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı Yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Mesleki Yeterlilik Belgesi Asansör Bakım ve Onarımı sınavı gerçekleştirildi.

Hayırsever İşadamı Giresun'a Engelli Okulu Yaptırıyor

Vali Hasan Karahan, İlimizde, engelliler özel eğitim okulu yaptırmak isteyen Pirazizli hemşehrimiz Talip Emiroğlu ile yapılacak olan okula ait protokolü imzaladı.

Okul Müdürleriyle İftar

Toplam 943 haber.