Eğitim

Eğitim Haberleri

Eğitim Kurumlarına Önem

İl Sağlık Müdüründen Rektör'e Ziyaret

Giresun İl Sağlık Müdürü Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun'a iade-i ziyarette bulundu.

Makine Bakımcısı Ve Kaynakçı Sınavı Yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları devam ediyor.

Vali Sarıfakıoğulları, 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursunda

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Çıtlakkale Mahallesinde bulunan 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursunda incelemelerde bulundu.

Öğrenciler Vali İle Röportaj Yaptı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Merkez Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerine okul gazetesi için röportaj verdi.

Türkmen Öğrencilerden Ziyaret

6111 Sayılı Kanun Sürecini Hatırlattı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın,Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarının devam ettiğini açıkladı.

Bulancak'ta Eğitim Yatırımları İncelendi

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bulancak ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Afete Hazır Okul Eğitimleri

Mesleki Yeterlilik Sınavları Devam Ediyor

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları devam ediyor. İnşaat meslekleri ağırlıklı yapılan sınavlarda inşaat işçiliği, ahşap kalıpçılık, seramik-karo kaplama, duvarcı ve ısı yalıtım sınavlarının ardından duvarcı sınavları bu hafta sonu yapılacak.

Okul Kantinleri Denetleniyor

Giresun merkez ve ilçelerinde okul kantinleri ve yemekhanelerinin denetimleri devam ediyor. Konuyla ilgili olarak Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Muhammet Angın şu açıklamayı yapmıştır:

Toplam 943 haber.