Güvenlik ve Asayiş Genel Değerlendirme Toplantısı

PAYLAŞ

  Vali Enver Ünlü başkanlığında, vali yardımcıları, kaymakamlar, kolluk birim amirleri ve ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla bir dizi toplantı gerçekleştirildi.

Vali Ünlü başkanlığında, 19 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00’da Giresun Valiliği Kütüphane Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Güvenlik ve Asayiş Toplantısı yapıldı.

Gündeme dair konuların ele alındığı toplantıda, yapılan ve yapılması gereken hususlar değerlendirildikten sonra koordinasyonu gerektiren hususlarda yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Toplantıda, güvenlikle ilgili konular başta olmak üzere; trafik, asayiş, kadına yönelik şiddet, terör, düzensiz göç ve uyuşturucuyla mücadele ile İçişleri Bakanlığımızca talimatlandırılan diğer aylık takipli konular ele alındı.

Akabinde saat 11.00’de Kaymakamlar Genel Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda başlıca; daha önce yapılması kararlaştırılan işlerin hangi aşamada olduğu, bundan sonra yapılması gereken çalışmaların ve alınması gereken önlemlerin neler olduğu, ilçeler arasındaki koordinasyon çalışmaları gözden geçirildi. Gecikme yaşanan ve hiç gerçekleştirilemeyen yatırımların gerekçeleri hususunda da yetkililer tarafından Vali Ünlü’ye bilgi verildi. Toplantıda eğitim, sağlık ve ulaşım başta olmak üzere devam eden diğer yatırımlar ile il genelindeki emniyet ve asayiş olayları hakkında da değerlendirmede bulunuldu.

Vali Ünlü, toplantı sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız ve il genel kolluğumuzun en üst amirleriyle Güvenlik ve Asayiş Genel Değerlendirme Toplantımızı yaptık. Trafik, asayiş, kadına yönelik şiddet, terör, düzensiz göç ve uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere tüm güvenlik konularında tedbirli ve duyarlıyız.” sözlerine yer verdi..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN