Görele'de Fırıncılar Uyarıldı

PAYLAŞ

Görele Belediyesi Zabıta ekipleri ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan tüm fırınlar denetlendi.
Görele Belediyesi Zabıta ekipleri , İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile ilçedeki tüm fırınlar denetlenerek, çalışanların ateşleri ölçüldü.
Ekipler fırın yetkililerini, Ramazan ayı içinde pide imalatı ve satışı, satış işlemleri esnasında sosyal mesafe kurallarına yönelik tedbirlerin işyerinde alınması, ekmek ve pide satışının fırın dışından olacak şekilde ayarlanması, kasada para işlemleri için ayrı bir kişinin görevlendirilmesi ve bu kişinin ekmek ve pide ile temas etmemesine özen gösterilmesi konularında uyardı.
Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener, rutin olarak yapılan denetimlerin Ramazan ayı içinde ve sonrasında sıklıkla devam edeceğini söyledi.
Koronavirüs salgını nedeniyle herkesin Ramazan ayı içinde de uyulması gereken kurallara harfiyen uyması gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçmektedir. Bu sıkıntılı süreçleri atlatabilmek için uyulması gereken kurallara vatandaş olarak uymak zorundayız. Bizde belediye olarak koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimiz ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince fırınları denetleyerek, Ramazan ayı içinde uyulması gereken kuralları hatırlattık ve uyarılarda bulunduk. Denetleme çalışmalarımız Ramazan ayı içinde devam edecek, kurallara uymayanlara gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Bizim esnafımız ve vatandaşlarımızdan tek ricamız, kurallara uymak, sosyal mesafe kuralı yerine getirmek, zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları yönündedir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN