Giresunspor'un 51. Kuruluş Yıl Dönümü

Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ'da yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı vererek 'Giresunspor'a hep beraber sahip çıkalım' dedi. Kutlama programı konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Vali  Harun Sarıfakıoğulları, 15 Nisan Pazar günü  Giresunspor Kulübünün 51’inci kuruluş yıl dönümü kutlamasına katıldı. 
 
Gazi Caddesi Deppoy mevkiinden başlayan “Giresunspor" yürüyüşüne katılan Vali Sarıfakıoğulları, Giresunsporlu yöneticiler, futbolcular, taraftarlar, kentteki bürokratlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan kalabalık bir grupla Gazi Caddesi'nden Atatürk  Meydanı'na yürüdü. 
 
Atatürk Meydanında devam eden etkinlikte saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi. 

Atatürk Meydanını dolduran kalabalık bir taraftar gurubuna hitap eden Vali Sarıfakıoğulları, "Yeşil ve Beyaza olan aşkımızı, sevdamızı haykırmak için bir araya geldik. Biz bu memleketin sokaklarında yaşadık, sokaklarında büyüdük. Onun için Giresun’u ve Giresunspor’u seviyoruz. Sadece Giresunspor’u değil Karadeniz’e olan sevdamız, aynı zamanda bu ülkeye olan sevdamız için seviyoruz Giresunspor’ u. Sadece başarı değil yeşil ve beyaz. O bir özlem. O öyle bir özlem ki nasıl bu zamana kadar yağmur çamur demeden takımımızın peşinde koştuysak bundan sonrada devam edeceğiz. Ey Karadeniz duy sesimizi. İşte Giresun, işte Giresunspor” diye konuştu.
 
Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ'da yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı vererek “Giresunspor’a hep beraber sahip çıkalım” dedi.
 
Kutlama programı konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN