Espiye'de Elektrik Şebekesi Çalışması

Görüşmede, Şirket tarafından Espiye Sanayi Sitesinde başlatılan elektrik şebekesi yenileme ve yer altına alma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Pazar Yeri mevkii ve Esentepe Mahallesinde devam edecek olan yenileme çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak genel değerlendirmelerde bulunuldu.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

2017 yılı yatırım çalışmaları kapsamda Espiye’de başlayan elektrik şebekesi altyapı çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun ve Espiye İşletme Şefi Lokman Göral, Espiye Belediye Başkanı Sn.Mustafa Karadere’yi makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Şirket  tarafından Espiye Sanayi Sitesinde başlatılan elektrik şebekesi yenileme ve yer altına alma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Pazar Yeri mevkii ve Esentepe Mahallesinde devam edecek olan yenileme çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak genel değerlendirmelerde bulunuldu.

Yılsonuna kadar tamamlanması planlanan bu çalışmalar kapsamında; 5,5 km lik havai enerji hattının yer altına alınacağı ve 2 Adet trafo beton köşk ilavesi yapılarak bölgeye sağlanan enerjinin kalitesinin arttırılacağı, dış etkenlerden doğacak arızaların en az seviyeye indirgeneceği, yeni aydınlatma direkleriyle ilçenin çevre görünümüne katkıda bulunulacak.

Ziyarette, Çoruh EDAŞ İl Müdürü Sedat Akkoyun çalışmalardaki koordinasyon ve sağladıkları katkılardan dolayı başta Belediye Başkanı Sayın Karadere olmak üzere Belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN