Davet ve Hasta Ziyaretleri

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, vatandaşların özel gün, davet ve hasta ziyaretlerine giderek vatandaşlarla bir olmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, vatandaşların özel gün, davet ve hasta ziyaretlerine giderek vatandaşlarla bir olmaya devam ediyor.
Keşap Belediye Başkanı Emür, ilk olarak Kasap, Abbasoğlu ve Çelik ailelerini ziyaret etti. Hoş geldin Bebek Projesi kapsamında ailelerin mutluluklarına otak oldu. Ailelere hazırlanan bebek ürünlerini taktim etti.  Sonrasında ise Yıldız ve Aydın Ailelerinin düğün evlerine gitti.  En son Ömer Çeteci’yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Başkan Emür “Nüket & Metin Kasap – Hatice & Selim Abbasoğlu – Sinem & Orhan Çelik Çiftlerimizi evlerinde ziyaret ederek bebeklerine hediyelerimizi verdik. Ailelere yeni bireylerin katılması her zaman mutluluk ve heyecan kaynağıdır. Bebeklerimize aile saadeti içerisinde sağlıklı huzurlu bir ömür diliyor, ailelerine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum. Kızımız personelimiz Nazlı Yıldız ve ailesi Nermin &Hüseyin Yıldız’ı evlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bir sonraki ziyaretimizi Fatih Aydın ve ailesi Nazife & Fuat Aydın’ın oğlunun düğün cemiyeti için gerçekleştirdik. Yuva kuracak çiftlerimize Allah (c.c) bir ömür boyu mutluluk versin” dedi.
“HASTA ZİYARETLERİ BİZİ BİR YAPIYOR, BİRBİRİMİZE YAKLAŞTIRIYOR”
Başkan Emür “ Kardeşimiz Ömer Çeteci’yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hemşerilerimizin sadece iyi günlerinde değil, zor sıkıntılı günlerinde de, yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerine devam ediyoruz. Bu vesile ile tüm hasta vatandaşlarımıza Allah (c.c) acil şifalar versin tekrarını yaşatmasın. Hasta ziyaretleri bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor.  İnsanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN