Belediye Başkanı Şenlikoğlu 1 Mayıs Mesajı

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bir ülkenin kalkınmasında ve gelişmesinde en önemli üretim faktörlerinden biri olan emeğin ve dolayısıyla emekçinin büyük bir rolü olduğunu söyleyen Şenlikoğlu, istikrar ve istikbal için alın teri ve emeğin büyük değer olduğunu kaydetti. Bu anlamda işçinin hakkının korunması, iyileştirilmesi emeğinin karşılığının verilmesi için çalıştıklarını ve göreve geldikleri ilk günden itibaren bu konuda büyük bir hassasiyet gösterdiklerini vurgulayan Şenlikoğlu:

"Hükümetimizin istihdama yönelik çalışmalarını yerel ölçekte de başarılı bir şekilde desteklemeye ve yürütmeye gayret ediyoruz. Türkiye’nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve bununla birlikte 2023 hedeflerine ulaşılmasında, en büyük paylardan birisi çalışan, üreten işçi ve emekçiler olacaktır.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ve güçlenen ekonomisinde işçi ve emekçilerin katkısı yadsınamaz düzeydedir." dedi.

Şenlikoğlu, işçi ve emekçilerin hak arayışlarının mücadelesini simgeleyen 1 Mayıs’ın barış, kardeşlik ve dayanışmanın daha da güçlenmesine vesile olmasını dileyerek; "Başta belediye çalışanlarımız olmak üzere tüm emekçilerimizin bu özel ve anlamlı günlerini kutluyorum." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN