Başkan Emür'den Gaziler Günü Mesajı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, ‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Emür yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Gaziler günü bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdür. Tüm gazilerimiz, şehitlerimiz ile birlikte Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarıdır.  Şehit ve gaziler toprağı Vatan, insanı ulus yapan değerlerdir. Gazilere sahip çıkmak ve saygılı olmak milletimizin tarihe ve mazisine bağlılığının bir ifadesidir.

Bu anlamlı günün, ulusumuzca, yurdumuzun her yerinde Gaziler Günü olarak anılması, bizlere büyük kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı bir nebze de olsa sunma imkânı vermiştir. Onların mücadelesi ve başarısı yolumuzu çizmiş ve aydınlatmış olup, Türkiye Cumhuriyeti, onların paha biçilmez fedakârlıkları sayesinde daha güçlü bir şekilde çağdaş uygarlık yolunda hızla ilerlemektedir.

Cesareti, ileri görüşlülüğü, kararlılığıyla tarih sayfalarına adını altın harflerle yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, ülkenin bağımsızlığı ve bütünlüğünü korumak adına büyük mücadelelerin ardından büyük zaferler kazanmışlardır.

Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.

Bu vesileyle, Gaziler Günü'nü kutluyor, vatanı için canını ortaya koymaktan kaçınmayan gazilerimizi şükranla anıyor, ebediyete intikal etmiş gazilerimize rahmet, aramızda bulunanlara huzur, sağlık ve mutluluk diliyorum" 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN